Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy a nauczycielka lesbijka

Polecane posty

Gość gość

Nie przeszkadzałoby Wam, jak by Wasze dzieci uczyła nauczycielka lesbijka? Dodam, że to szkoła podstawowa w malutkiej wsi....

Gość gość
Ale w czym miało by mi to przeszkadzać? Człowiek jak każdy inny.

Gość gość
od razu widac autorko, że z wiochy jesteś

Gość gość
Nigdzie nie napisałam skąd jestem. Proszę o odpowiedz matki z malych społeczności. Bez ubliżania

Gość gość
Nie!Obchodziloby mnie czy jest ok dla dzieci i sie stara,musialabym byc zdrowo jeb zeby obchodzlo mnie czy woli cip czu fiutki...Widocznie autorka jest niezlym moherem.wrrrr

Gość gość
acha i mieszkam w malej spolecznosci. Daj ludziom zyc autorko

Gość gość
moze nie jest lesba tylko ja ludzie tak oczerniaja, moja kuzynka mieszkala dlugo z kolezanka bo im bylo taniej i tez powiedzieli ze lezba a wcale lesba nie jest

Gość gość
Nie. Powiem więcej , mojego syna uczy nauczyciel który jest gejem i nikomu to nie przeszkadza (mieszkam w małym mieście właściwie miasteczku).

Gość gość
Złotko mylisz się, jestem w takim ranie lesbą-moherem

Gość gość
Nie zgadłaś złotko, w takim razie jestem jesbą-moherem:)

Gość gość
nie wiem, zależy co by sobą reprezentowała...ja miałam (prawdopodobnie) lesbijkę nauczycielkę, piszę tak bo nie wiem, takie słuchy chodziły choć sami wiecie jak łatwo dać komuś etykietkę, była bardzo specyficzna, ale pracowała dobrze wiec zeszło to na dalszy plan. jakoś jako gówniarze poekscytowaliśmy się plotka 3 dni i żyliśmy normalnie dalej.Właściwie to bardziej chodzi o nią jako człowieka i pracownika i o reakcję otoczenia.

Gość gość
A skad rodzice mieliby znac orientacje seksualna nauczycielki? Poza tym nie nie przeszkadzaloby mi to

Gość gość
U mnie na wsi nauczycielka zdradziła męża z lesbijką....

Gość gość
wedlug mnie nauczyciel powinien miec nieskazitelną opinie i tyle nich zawód zmieni

Gość gość
Nie ma znaczenie wg mnie....W-wa

Gość gość
mi by przeszkadzało, jaki przyklad się daje dzieciom, masakra ten świat dziczeje

Gość gość
Nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
"wedlug mnie nauczyciel powinien miec nieskazitelną opinie " chyba se jaja dziunia robisz, za tą kasę to powinni za nauczycieli brać ludzi po gimnazjum, bez średniego :D wiesz ile zarabia nauczyciel? mniej niz Pani na kasie wTesco

Gość gość
jesli lepiej na kasie w tesco to po licho te nauczycielki w szkole siedzą

Gość gość
nie, jesli byłaby dobrą nauczycielką

Gość gość
" jaki przyklad daje dzieciom " :D przeciez tu nikt nikogo nie zamordowal, jestem pewna ze dzieciaki by nie uznaly faktu ze nauczycielka jest homoseksualna za cos zlego - co najwyzej byloby to ciekawostka i sensacja przez pierwsze kilka dni , moze tygodni Ale ... Jesli dzieciak wraca do domu , do durnej mamusi , ktora nagada mu jaki to homoseksualizm jest zly , to nie ma co oczekiwac tolerancji od dziecka

Gość gość
Ja miałam homo nauczycielkę :) nawet ją lubiłam

Gość gość
Jeśli pani nauczycielka nie uprawia seksu w obecności uczniów to nikogo nie powinno interesować co robi w swoim domu, w swoim łóżku. A jeśli uprawia seks w obecności uczniów, niezależnie od orientacji powinna zostać zwolniona.

Gość gość
idąc tropem rozumowania niektórych: heteroseksualnie nauczyciele nie powinni uczyć dziewcząt, a heteroseksualne nauczycielki chłopców :D

Gość gość
Przecież ona w szkole uczy, a nie uprawia seks. A co robi we własnym łóżku, mnie nie obchodzi. Miałam nauczycielkę lesbijkę - super babka była, a moja córka miała w ogólniaku nauczyciela geja - mówiła, że świetnie polskiego uczył. x reasumując: nie przeszkadzałoby mi to (miasteczko 9 tys. mieszkańców, Śląsk)

Gość gość
Nie interesuje mnie orientacja seksualne nauczyciele/nauczycielki moich dzieci. Nauczyciel ma byc kompetentnym fachowcem, umiec robic to co robi - za to jest oplacany/oplacana z moich podatkow. Tego wymagam. Nie interesuje mnie co, z kim i jak robi w swoim prywatnym zyciu. Mialabym opory, gdyby nauczycielka pracowala wieczorami i nocami w burdelu na skraju miasteczka - ale nie o tym mowa. Prawdziwe problemy mialabym z nauczycielem o sklonnosciach pedofilskich. Widzac niektore durnoty w szkole mojej corki i muszac z nimi niestety czasem rozmawiac podczas wywiadowek (wszystkie "nienaganne" - samotne albo zamezne), oceniajac ich kulture, inteligencje i sposob bycia, a takze zaangazowanie i przygotowanie a raczej brak przygotowania do lekcji popadam nieraz w rozpacz. Ten zawod ma wazniejsze problemy do rozwiazania, niz zycie prywatne nauczycieli.

Gość bostonsto
Nie ma zanaczenia, dopóki jej orientacja nie będzie wymalowana na czole. Mam na myśli, to, by zostawiła swoją prywatność w domu, a nie obwieszczała to naokoło. Manifestowanie LGBT, tęcze i inne rzeczy już są niedopuszczalne. Podobnie zresztą jak krzyż nad drzwiami w szkole.

Gość gość
Mnie najbardziej w takich przypadkach interesuje, jak te matki zdobywają tak intymne informacje. :P

Gość gość
nie przeszkadzałoby mi to, co mnie obchodzi kto z kim sypia, wazne czy jest dobrym pedagogiem reszta mi wisi

Gość gość
Małe hermetyczne środowiska to cała tajemnica przenikania nawet intymnych szczegółów życia