Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuję się gorsza od mojej przyjaciółki

Polecane posty

Gość gość

Nigdy tak nie było, zawsze czułam się z nim na równi. Niestety odkąd poznałyśmy pewnego faceta to się zmieniło. Ona bardziej mu się spodobała i z tego powodu moje poczucie własnej wartości zmalało do zera. Ona jest naprawdę świetną osobą, lojalną i pomocną, nigdy mnie nie zawiodła, ale przez tę sytuację nie mam ochoty się z nią spotykać przeświadczona o własnej beznadziejności. Czy ktoś miał kiedyś podobnie? Potrzebuję pomocy, coraz gorzej mi się rozmawia, a to jedna z najbliższych mi osób. :(

Gość gość
a może jesteś z kompletnie innej bajki niż ten facet,a przyjaciółka z bardziej zbliżonej

Gość gość
Przyznaję, że tak jest. Oni są dość podobni do siebie - oboje wygadani, towarzyscy, otwarci, dużo podróżowali. Ja z kolei jestem dość nieśmiała i zamknięta w sobie, co więcej, dopiero od niedawna zaczynam coś robić ze swoim życiem. Niestety z tego powodu czuję się od nich gorsza.

Gość gość
no i co na to poradzisz,wiesz jaki to jest koszmar związek z osobą,gdzie to kompletnie nie ta chemia,

Gość gość
Tzn. oni ze sobą i tak nie będą, bo przyjaciółka go nie chce i nawet teraz zerwała z nim kontakt, ale że on jest moim przyjacielem obecnie, to wiem, że wciąż o niej myśli.

Gość gość
coś czuję że już ty mu odpowiednio doradziłaś naszęście mój facet nie będzie miał przyjaciółeczek

Gość gość
Niczego mu nie doradzałam. Ona sama stwierdziła, że nie podoba się jej ten facet i kiedy był natrętny, zerwała z nim kontakt.