Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Twój prześliczny wygląd

Polecane posty

Gość gość

Prześlicznie wyglądałaś na wczorajszym spotkaniu.

Gość gość
trwała,spódniczka do kolan,kozaki,jesteś boska

Gość gośl
Wiem ze jestem poprostu idealem kobiecego piekna.Ale nie moglbys mi piprostu w cztery oczy o tym piwiedziec lub wyslac sms???

Gość gość
nie przemęczaj się

Gość gość
prześliczny wygląd gość dziś Prześlicznie wyglądałaś na wczorajszym spotkaniu. gość dziś trwała,spódniczka do kolan,kozaki,jesteś boska gośl dziś Wiem ze jestem poprostu idealem kobiecego piekna.Ale nie moglbys mi piprostu w cztery oczy o tym piwiedziec lub wyslac sms??? Inne tematy z tej kategorii KTO TAK JAK JA NIE CHCE MIEC JESZCZE DZIECI? on się złości na mnie ja na niego gość dziś nie przemęczaj się

Gość gość
kto powiedzial napisal ze nie chce

Gość gość
A gdzie ten temat o tym ze nie chcesz dzieci misiek?

Gość gość
Poroznila nas, za jej Poli Raksy twarz kazdy by sie zabic dal :classic_cool:

Gość gość
Odkręciła gaz nie zapukał nikt na czas...

Gość gość
z autobusem Arabów zdradziła go...

Gość gość
"tak jasne" bo ty lepiej wiesz odemnie czego ja chce a czego nie śmiech

Gość gość
nie rycz mala nie rycz ja znam te twoje numery

Gość gość
było mineło odejdzie w zapomnienie

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweTwój prześliczny wygląd Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Twój prześliczny wygląd gość dziś Prześlicznie wyglądałaś na wczorajszym spotkaniu. gość dziś trwała,spódniczka do kolan,kozaki,jesteś boska gośl dziś Wiem ze jestem poprostu idealem kobiecego piekna.Ale nie moglbys mi piprostu w cztery oczy o tym piwiedziec lub wyslac sms??? gość dziś nie przemęczaj się gość dziś prześliczny wygląd gość dziś Prześlicznie wyglądałaś na wczorajszym spotkaniu. gość dziś trwała,spódniczka do kolan,kozaki,jesteś boska gośl dziś Wiem ze jestem poprostu idealem kobiecego piekna.Ale nie moglbys mi piprostu w cztery oczy o tym piwiedziec lub wyslac sms??? Inne tematy z tej kategorii KTO TAK JAK JA NIE CHCE MIEC JESZCZE DZIECI? on się złości na mnie ja na niego gość dziś nie przemęczaj się gość dziś kto powiedzial napisal ze nie chce gość dziś A gdzie ten temat o tym ze nie chcesz dzieci misiek? gość dziś Poroznila nas, za jej Poli Raksy twarz kazdy by sie zabic dal cool.gif gość dziś Odkręciła gaz nie zapukał nikt na czas... gość dziś smiech.gif muiriethropan1979jfqdd dziś kto powiedzial napisal ze nie chce Jasne http://url.5base.com/fuNX gość dziś z autobusem Arabów zdradziła go... gość dziś "tak jasne" bo ty lepiej wiesz odemnie czego ja chce a czego nie śmiech gość dziś nie rycz mala nie rycz ja znam te twoje numery Inne tematy z tej kategorii koniec kontaktu..czy mozna spróbowac za jakis czas? BOJĘ się WYZNAĆ co CZUJĘ... gość dziś było mineło odejdzie w zapomnienie

Gość gość
Boję się wyznać co czuje?? Co to to na końcu?