Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja320

kryzys krotko po slubie

Polecane posty

Gość maja320

pod koniec wrzesnia wzielismy slub po 7 latach bycia razem, jakos tak bez uniesien, bardziej z rozsadku... Ale kochalam go i chcialam tego ...Oboje mamy stala prace, mieszkanie. Moim zdaniem zadnych wiekszych problemow. Ale jemu nagle przestalo pasowac, stwierdzil , ze nie lubi swojej pracy, ze go meczy i dobija i ze mysli jej zmianie. No i to nakreca kolejny problem skoro on mysli o zmianie, to ja powinnam zaczac oszczedzac, bo za duzo wydaje, a ja wychodze z zalozenia , ze skoro pracuje , zarabiam, to chyba mam prawo cos sobie kupic , nie moja wina , ze jemu nagle praca przestala pasowac. Poza tym sporo przytyl od slubu , zupelnie o siebie nie dba , stale nieogolony w jednym dresie. Od slubu ANI RAZU nie wyszlismy razem nigdzie, zadnego kina , kolacji nic.... Czasem impreza ze znajomymi w weekend. Twierdzi ze nie mamy pieniedzy na szalenstwa, trzeba odkladac , bo niewiadomo co z jego praca. W tygodniu tylko zalega na kanapie przed tv z pilotem w reku. Przez chwile to znosilam, ale mam dosc, on kompletnie mnie olewa, nie zwraca uwagi... moge sie umalowac, ladnie ubrac ale on nawet nie spojrzy, nie chce ze mna rozmawiac. Mowi zebym wyszla gdzies z kolezankami, bo on ma dola i powinnam to zrozumiec i dac mu spokoj. Nie wiem moze jestem zla zona, bo w sumie to go nie rozumiem. Potrzebuje uwagi i zainteresowania. A tutaj zero rozmow, czasem mechaniczy slaby seks , na ktory srednio mam ochote. Nawet juz nie spimy razem , bo on zasypia przed tv na kanapie. Zaczynam zalowac , ze wyszlam za niego. Nie powinnam, ale przez jego zachowanie coraz wiecej rozmawiam z kolega z pracy, poki co dosc niewinnie, ale wiem , ze on chce czegos wiecej. A ja z kazdym kolejnym dniem bycia olewana coraz wiecej z nim rozmawiam i zaluje ze mam meza. Nie wiem co robic , nie wiem czy to ma sens ... czy jest jakis sposob zeby to naprawic ?

Gość maja320
up