Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie zaczyna sie po 30stce

Polecane posty

Gość gość

Mam juz troche ponad 30 lat I tak sobie mysle, ze do 30 ludzie tak naprawde nie wiedza co ze soba poczac, blakaja sie I nie maja doswiadczenia, ale z biegiem czasu wszystko zaczyna nabierac kokolorow I sensu.

Gość gość
Oby! :)

Gość gość
po 30tce to już tylko czekanie na śmierć..

Gość gość
skonczylam 30 lat w zeszlym roku. zle sie czuje z 3 z przodu. nie czuje sie taka dorosla, czuje sie mloda I glupia, I niedojrzala. cofnac czas. albo naprawde tylko isc I skoczyc z mostu zostaje.

Gość gość
"zycie zaczyna sie po 30stce" tak sobie wmawiaja ludzie ktorych do 30-tki nic ciekawego w zyciu nie spotkalo. a prawda jest taka ze w dalszym ciagu to sie nie zmieni...

Gość gość
"tak sobie wmawiaja ludzie ktorych do 30-tki nic ciekawego w zyciu nie spotkalo. a prawda jest taka ze w dalszym ciagu to sie nie zmieni... " święte słowa

Gość gość
wszystko zalezy od podejscia do zycia I swiata I nabrania dystansu do wszystkiego przeciez my sami ksztaltujemy rzeczywistosc w ktorej zyjemy folks

Gość gość
macie rację, jestem juz przed 40 i taka prawda, jakos szału przez te 10 lat nie mialam i wiem ze nie bede miala ot zwykla szara Polka ze mnie jak miliony innych

Gość gość
no dajcie spokoj ludzie wiecej optymizmu

Gość gość
ciezko o optymizm, kiedy ciagle kłody pod noci moj drogi gosciu dobiegam 40-tki, od roku nigdzie mnie nie chca do pracy, ciagle borykamy sie z mezem z klopotami finansowymi, nie mam za co i jak o siebie zadbac, przez ten rok postarzalam sie o 10-lat. patrze na moje kolezanki i porownuje sie z nimi. na niekorzysc. moze jestem slaba psychicznie, moze nie mam juz na to sil, bo ciagle udaje silna, wspiram tez meza, ktory haruje ponad sily by jakos zwiazac koniec z koncem czasami mam wrazenie ze moje zycie wlasnie sie skonczylo i juz tylko wegetuje

Gość gość
Ej no nie zalamujcie mnie :( za rok stukanie mi 30 juz się dziwnie czuje wiedząc ze to ostatni rok kiedy mam dwójkę z przodu

Gość gość
Dobrze rozumiem cie moze na pewno jest jakies wyjscie moze wyjazd z tego naszego pieknego kraju albo zmiana miejsca zamieszkania

Gość gość
mi stuknie w tym roku i na sama mysl robi mi sie slabo;)alle coz nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptowac i nie dac sie (mam prace ale mnie wkurza, faceta ale zwiazek chyba nie rokuje, mieszkam z rodzicami:O)

Gość gość
to ja ta zalamana czterdziecha namawiam mojego meza na wyjazd tym bardziej, ze ma znajomosci i kontakty za granica. ale poki co musimy zostac w PL jeszcze rok bo mamy tu pewne zobowiazania jakis czas mieszkalam w Niemczech i powiem wam, moze to banalne, ale tam jest naprawde inne zycie. tez nie jest ludziom latwo ale w porownaniu z zyciem w Polsce to sielanka. ludzie sa inni bardziej otwarci, zyczliwsi, usmiechnieci... i przede wszystkim sa prespektywy

Gość gość
Potwierdzam ,mieszkam w Niemczech miodu nie ma ale co do jakości życia masz racje,wole moja biedę w de niż ta co miałam w pl a ludzie zupełnie inni na plus

Gość gość
Eee tam. Pitolita beznadzieje i tyle. Zycie zaczyna się tam gdzie się chce. Niektóre Młode już są staruszkami! Przeżyję wszystkie co tu jojczą. A tym optymistycznejszym życzę pełnego życia. Mąwię "precz " smarkatym kostuchom buahahahaaaaaaaaaa