Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

historie ze szczęśliwym zakończeniem

Polecane posty

Gość gość

Moi drodzy , życie wywróciło mi się do góry nogami 4 lata temu, oczywiscie chodzi o miłość. Rozstaliśmy się, powód jakich tysiące , rutyna,wypalenie, problemy . Ja przez dwa lata miałam 2 partnerów , on 1 dziewczyne z którą był 2 lata. Nie mogliśmy bez siebie żyć, los nas znowu połączył , i dopiero wtedy zaczeliśmy naprawde ze sobą być (naprawde dojrzale i szcześliwie) Pisze to aby pocieszyć niektóre dusze tutaj siedzące. Dziś mamy swoją 2 rocznice , jest z nami Zuzia (8msc) . Jesli macie podobne historie ,które wydawały się końćem a okazały początkiem, podzielcie się :)

Gość gość
a moja pierwsza dziewczyna zdradziła mnie ze swoim byłym który ją rzucił. I życzę tej k****e wszystkiego najgorszego. ZDYCHAJ SZMATO!

Gość gość
" Nie mogliśmy bez siebie żyć" - hihihi, "los nas znowu połączył i dopiero wtedy zaczęliśmy ze sobą naprawdę być" - a dotąd nie byliście przez wcześniejsze 2 lata? Kobieto, komu takie KITY wciskasz? Wydaje ci się, że nie żyłaś wcześniej, a teraz twierdzisz, że jednak żyjesz dzięki temu, że on wrócił z zaświatów? Debilka! :D