Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaa142

Jak uzupełnić wniosek z UP o dotacje na otwarcie własnej działalności gospodarcz

Polecane posty

Gość Czarnaa142

Witam. Jestem osoba bezrobotną i jako że ciężko jest mi znależć prace postanowiłam otworzyć własna działalność gospodarczą,bedzie to sklep odzieżowy. Staram siż o dotacje z UP jednak żeby ją dostać należy wypełnić wniosek , który mnie przeraża ....czy ktoś może mi pomóc w tej kwestii?? Będe bardzo wdzięczna :)mój mail : sylwiaa142@interia.pl

Gość gość
a kto przyjdzie do takiego sklepu i po co? biedni ludzie kupują ciuchy w lumpeksie a bogatsi przez internet bo jest o połowę taniej!

Gość gość
Kiedyś przyszło mi to wypełnić i także miałam problem wiec poszlak do UP i tam mi kierowniczka bez laski pomogła,niestety kasy nie dostałem bo "brak doświadczenia": (

Gość gość
każdy urząd pracy ma swój wniosek, ja też otwierałam sklep odzieżowy i dostałam dotację w listopadzie 2014, we wniosku na ogół są punkty, które kolejno wypełniane tworzą biznes plan.

Gość gość
do gościa który twierdzi że po co taki sklep. No słuchaj ,mój sklep funkcjonuje od listopada, oczywiście,że nie ma z niego kokosów, ale po opłaceniu wszystkich rachunków, na spokojne życie bez szaleństw wystarcza. Wszystko zależy od miejscowości, jakości towaru, położenia lokalu itp.

Gość gość
taaaaaaa, akurat!

Gość gość
tak akurat

Gość gość
Kiedy czytam taki zawistne komentarze to ostatnie resztki mojego patriotyzmu szlag trafia i myślę sobie ze nie powinnam żałować zen opuściła swój kraj a wy meczecie się sami ze sobą, człowiek człowiekowi wilkiem:( tacy ludzie nie zbudują niczego