Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kulki gejszy, prośba o radę

Polecane posty

Gość gość

Mam prośbę. Chcę sprawić partnerce prezent i kupić jej na necie kulki gejszy. Niestety nie znam się i nie wiem, które są dobre, a które to chłam nie warty żadnych pieniędzy. Może któraś z Pań korzysta z nich i mogłaby polecić konkretny produkt? Na allegro widzę, że trochę tego jest.

Gość gość
Podbiję temat. Może jednak ktoś mógłby coś doradzić ;)

Gość gość
odeco, adrian, fun factory. te firmy polecam. jesli pani rodzila to podwojne, jesli nie - pojedyncze

Dziwię że że jeszcze żaden spamer nie napisał, co za okazja. Przede wszystkim jakoś wysonduj temat. Rozumiem że ona chce to na prezent a ty szukasz odpowiednich. Bo wiadomo jak to z kobietami, kupisz jej w dobrej wierze jako niespodziankę, a ona sobie pomyśli że ty myślisz że nie jest "ciasna" i awantura gotowa, będziesz mógł te kulki sobie w tyłek wsadzić. Kupowałem kiedyś takie http://www.planetakobiet.com.pl/npics/FMRzIF8R8os2.jpg stosunkowo nietanie, ale ładne. Poszukaj sobie jak się nazywają konkretnie, bo zapomniałem

Gość gość
miałam wcześniej inne ale te http://www.seks-shop.com.pl/kulki_gejszy_silikonowe.php?pro_id=2270&wysokiej_jakosci,_dyskretne_kulki_gejszy_-_joyballs_secret_balls w ogóle to trafiłam na nie przez takiego bloga którego czytam. Mega są jak się chodzi to wibrują, więc nie tylko maja zastosowanie zdrowotne ale jak jest z nimi bosko :D. nie zastanawiaj się bierz takie :D

Gość gość
Dzięki za wpisy. Jeśli chodzi o prezent - wiem, że niedawno myślała sama o zakupie tych kulek, czytała dużo pochlebnych opinii na ten temat, ale... zabrakło tej "kropki nad i" żeby je kupić. Znam ją jednak już tak długo i na tyle dobrze, że wiem iż jeśli dostanie ten prezent - to się ucieszy.

z serii nie znam się to się wypowiem: jeżeli mają mieć znaczenie lecznicze powiedzmy (np na po porodzie), to może takie jak ja kupiłem. A jeżeli nie, to może wibrujące będą lepszym wyborem?

Gość gość
Lecznicze raczej nie. Porodu na razie nie było i w najbliższym czasie nie będzie. Z orgazmem też, choć ogierem nie jestem, to jednak większych problemów nie ma ;) Wibrujące może faktycznie byłyby lepszym pomysłem, choć z drugiej strony wiem, że tu i cena pójdzie w górę, a budżet -niestety - jest dość ograniczony. Nie chciałbym tych powiedzmy 60 zł z przesyłką przekraczać.

Te co kupiłem były coś za koło 80zł. Bo pisali o lepszych materiałach, trwałości itd, no i niebanalny design. Jednakże nie będzie ich pewnie używać codziennie, na start pewnie za tyle coś znajdziesz co trochę podziała. Bo czasami tak jest że wykosztujesz się a to coś zostanie użyte ze 3 razy, bo to nie było to.

Gość gość
Dzięki za rady. Ostatecznie zdecydowałem się na te - http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5008440154 - cena niezła, opinie niezłe. Jak na pierwszy tego typu prezent, myślę że to może być dobry wybór. Jeśli się sprawdzi, a połóweczka będzie zadowolona, to następnym razem będę mógł zainwestować w coś bardziej profi ;)