Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kłamiecie,że nie robicie zakupów w biedronce?

Polecane posty

Gość gość

Niby Alma, Piotr i Paweł, a rzeczywistości każda biedronka przeludniona od klientów, koszyków nieraz dostać nie można. I po co te ściemy?

Gość gość
ja chodze do Lidla Biedronka mnie brzyd*******azdej jest syf, burdel, nie podoba mi sie tam

Gość gość_mała_bardzo_mała
Ja nie kłamię :) Biedronka jest spoko. Ludzi zawsze jest w niej pełno. Że to niby wstyd robić w niej zakupy? Może dla kogoś jest wstydem kupić buty np w RYLKO. Przecież to głupie. Zakupy robi się tam, gdzie jest to, czego aktualnie potrzebujemy. Jeśli dodatkowo ma dla nas dobrą lokalizację i niskie ceny to może być to jakikolwiek sklep! Pozdrawiam

Gość gość
Ja kupuje :-) lubie niktore produkty stamtad :)

Gość gość
Ja nie kupuję. Serio. Kupuję w Aldim bo tam jest taniej, w Piotrze i Pawle niektóre ceny są porównywalne (!) ale najbardziej lubię Lidl. Netto i Biedronka to kiedyś byłyfajne sklepy, teraz to syf

Gość gość
Ja wolę Real (bo dobre ceny i układ marketu) i Rast (bo blisko i szeroki asortyment, ceny normalne ale nie przeszkadza mi to). W Biedronce nie ma już orzechów w grubej czekoladzie, to niech spadają.

Gość gość
ja kupuje tylko w biedronce bo mam najblizej, a czasem w Twoj market bo maja dosc dobre i tanie wędliny i mieso. Lidla nie mam blisko a szkoda bo tez lubie jak czasem jestem po drodze.

Gość gość
Lewiatany też są spoko i kasa tam wydana idzie w polskie kieszenie :) owoce zwykle mają paskudne, ale reszta rzeczy ok, wpadam tam na szybkie zakupy bo zwykle są małymi obiektami.

Gość chilout00
ja kupuję i to nawet telefon w biedronce kupiłam:D

Gość męska rzecz
Ja robię zakupy i się tego nie wstydzę :). Co to za różnica. Ważne aby towar był.

Gość gość
A niby czemu tam nie kupować ?

Gość gość
Czy tylko ja robie zakupy w sklepie do którego mam aktualnie najblizej? A to, że Biedra jest najtansza to taki mit, obecnie jest porownywalna cenowo z innymi sklepami.

Gość gość
ja lubię wiele produktów z biedronki, ale tylko tam nie mogłabym się zaopatrywać.

Gość gość
Mam biedronke pod nosem to kupuję.Lubię sushi -jest naprawdę w porzadku.Poza tym mleczko do czyszczenia wszystkiego Cler.Znakomicie czyści i jest tanie 3,40.Masło Sielska dolina i pieczywo a zwlaszcza kruosanty.Natomiast kiepskie niestety warzywa.....

Gość gość
...a ja mam kerfuuura pod nosem, a do biedry jakieś 20km więc tam nie jeżdżą bo po cholere :D

Gość gość
chilout00 wczoraj ja kupuję i to nawet telefon w biedronce kupiłam " rany jaki? to chyba jakis syfiasty ,albo zabawkowy ?!

Gość chilout00
nieee, myphone, produkowany w polsce smartfon, w rankingach najlepszej sprzedaży jest w top 10, to raczej nie syf..

Gość uderzmnie
no nie jest produkowany w Polsce, ale firma jest polska. Mało co się produkuje u Nas już niestety...

Gość gregart
Ja polecam lewiatana i na zakupy i na pracę, bo na forum gowork.pl/opinie_czytaj,594688 mają wiele pozytywnych wpisów.