Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HoneyFunny

Czy dać takiemu facetowi szansę?

Polecane posty

Mój facet nie jest idealny.Kilkanaście lat temu spowodował wypadek samochodowy, w którym zginęła jego ówczesna dziewczyna.On przez miesiąc leżał w śpiączce, miał uraz mózgu i kręgosłupa.Musiał nauczyć się od nowa wielu czynności życiowych.Zaczął jednak pić.Był kilkakrotnie aresztowany.Ma cały czas poczucie winy, że to on powinnien zginąć. Teraz jest ze mną.Ale po tym co usłyszałam, nie wiem czy na zawsze.On obiecuje traktować mnie księżniczkę, prosi o szansę.Ja mam wątpliwości. Czy on się zmieni?Czy będzie mnie porównywał do swojej zmarłej dziewczyny?A jak pojawi się dziecko? Jak go rzucę, znowu zacznie pić.

Gość gość
kazdy wychodzi z problemów zawsze jest jakies wyjscie :) trzeba tylko umiec podac reke

A teraz pije?Jak Cię traktuje.Wydaje mi się,że potrzebuje pomocy psychologa bo widocznie nie dostał tego wcześniej.

Gość gość
niech się leczy. Widać, że cierpi, wcale nie musi być złym człowiekiem. Spróbuj go namówić na terapię.

Moim zdaniem facet z jakiś przyczyn nie poradził sobie jeszcze po wypadku.Prawdopodobnie nie miał odpowiedniej terapii i radził sobie sam topiąc smutek w alkoholu.Pomóż mu a możecie być szczęśliwi.