Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy boicie się wojny z Rosją ? Polscy faceci są wzywani na przeszkolenie wojskow

Polecane posty

Gość gość

moj kuzyn dostal czytam, ze w 2014 roku wezwali ponad 10 tys osob, w tym roku ma byc 14 tys, a w przyszlym 18 tys Polska szykuje sie do wojny, nie wiem jak wy ale ja w razie czego uciekam do Wiednia, Austria jest krajem neutralnym podobnie jak Szwajcaria, poza tym jest tam raczej mało muslimów, nie tyle co we Francji Anglii czy Holandii, malo ludzi, kraj gorzysty, spokojny, malo atrakcyjny zeby go podbić

Gość gość
To juz możesz się pakować bo jak będzie wojna to granice będą pozamykane

Gość gość
A Polska to taka atrakcyjna że hoho

Gość gość
aniolku rozbiory polski juz byly

Gość gość
ale zanim ogloszą stan wojenny to bedzie mozna uciec, poza tym gdyby cos takiego sie stalo to Polacy masowo by uciekali samolotami do Wielkiej Brytanii i droga ladową do Niemiec, nie da sie tak po prostu zamknąc granicy, mieszkam na Slasku i co to za problem przejsc granice do Czech nie przez przejscie graniczne tylko inna drogą ?

Gość gość
Po co miałby ktoś napadać na nas ? Polska i tak jest rozgrabiona :P Jeszcze tylko sprzedadzą lasy, kopalnie i nic nie zostanie :P Niemcy nas wykupią, taki jest plan :P

Gość gość w dom bóg w dom
Tacy jak Ty masz racje, niech jadą do Wiednia. Ja zostane tu. Wgl jakie rzycie jest puste, gdy Twoja ojczyzna jest "rozbierana" a Ty jej nie bronisz. Jak to jest nie mieć ojczyzny. To tak samo jakby nie żyć. Ja wole zginąć broniąc ją. Już chociaż bym nie wiem co zrobił i tak pójde do piekła :(

Gość gość
Przecież Polska nie ma granic z krajami unii i nie zauważyłam żeby budowali granice nowe! Ktoś widział coś takiego?

Gość gość
Autorka wybudziła się ze spiączki w którą zapadła w roku 1989 i nie wie co się dzieje aktualnie

Gość gość
nigdzie nie uciekniesz glupia p**do

Gość gość
Czy ja o czymś nie wiem ?nie jesteśmy strona w żadnym konflikcie wiec czego mam się bać?

Gość gość
Tak nie wiesz! Nie wiesz tego że w Polsce nie rodzą się dzieci, nie wiesz tego że mamy czas kiedy wyż demograficzny z lat stanu wojennego będzie jeszcze przez kilka lat rodził dzieci, zatem sytuacja nie będzie dramatyczna ale później to już będzie koniec na kolejne 30lat Z powodu tak małego przyrostu nie mamy racji bytu. Nie wiesz również o tym że islamiści mnożą się jak komary latem! Przyjdą po naszą krew! Nie wiesz też masy innych rzeczy ale nie chce mi się z toba gadać

Gość gość
nie ruszała by USA islamistów ich ziem ich ropy i innych dóbr nie byłoby dzisiaj z nimi problemu ! gdyby nie głupia polityka UE i jej zasranej globalizacji ,nie byłoby również problemu ! może w końcu czas abyśmy wszyscy przejrzeli na oczy ! a nie tylko nowy kredyt , nowe stare auto i więcej ch...ja wartej kasy bo i tak na nic nie starcza !

Gość
>>Nie wiesz tego że w Polsce nie rodzą się dzieci, nie wiesz tego że mamy czas kiedy wyż demograficzny z lat stanu wojennego będzie jeszcze przez kilka lat rodził dzieci, zatem sytuacja nie będzie dramatyczna ale później to już będzie koniec na kolejne 30lat Z powodu tak małego przyrostu nie mamy racji bytu.<< Nie wiesz, ze mamy pare milionow bezrobotnych, a wiec nikomu nie potrzebnych ludzi ? To po co nam przyrost ? Zeby bylo wiecej bezrobotnych "za brama" czy moze wiecej miesa armatniego?

Gość gość
bezrobotni są produktem ubocznym złej polityki od lat rządzącej Platformy obywatelskiej! Mimo to ludzi i tak ich wybierają-nie mają sumienia? Nie mają ! Ile mamy polskich przedsiębiorców? I co o nich wiesz? Bo ja słyszę tylko i wyłącznie takie jak ta http://www.youtube.com/watch?v=mbK2gaf-LRk historie!!! Polityka Platformy wobec polskich firm jest żywcem zerżnięta od PUTINA! Jak w takiej sytuacji ty chcesz mieć pracę? Co? OBCY KAPITAŁ DA CI ZAROBIĆ?

Gość gość
To jest apel do przepitych, obumarłych szarych komórek które nie zapomniały jeszcze tylko jak czytać z kartki!

Gość gość
czyli co? do takich jak ty ? bo jak widac czytac nie zapomniałeś ale inne funkcje już całkowicie obumarły między innymi , samodzielne i logiczne myślenie

Gość
>>bezrobotni są produktem ubocznym złej polityki od lat rządzącej Platformy obywatelskiej!<< Byc moze, ale powiedz kto bedzie rzadzil tak, zeby tego "produktu ubocznego" nie bylo? Nie wierze, zeby ktos to potrafil, bo podobnie, a nawet gorzej jest w calej Europie. Wiec tak dlugo jak beda miliony ludzi nikomu nie potrzebnych, a nawet szkodliwych, bo bedacych obciazeniem, nie nawolujcie do przyrostu. Bo czego jak czego ale rak do pracy to nam nie brakuje i nie wierze, zeby brakowalo kiedykolwiek w przyszlosci.

Gość gość
Niech zmienią PO na PIS! Kupię kamerkę, wsiądę do wozu, podjadę na wiejską i będę jeździła za posłami z PO i nagrywała jak łamią przepisy drogowe! Chyba nie muszę się tłumaczyć że w sytuacji kiedy oni rządzą większością, to nie ma sensu?

Gość gość
Nie zdajecie sobie sprawy jak to podreperuje budżet!

Gość gość
jakoś gdy UE nie było i każdy żył w swoim kraju to nie było takich problemów !

Gość gość
powiedz to algierczykom we francji i turkom w niemczech :classic_cool:

Gość gość
ich też nie było :) a jak już to dużo mniej :D

Gość gość
Nom a przypomnij sobie jakżeś poszła na referendum i głosowała na to by Polska wstąpiła do unii-pamiętasz? -Bo ja pamiętam! -Byłam zagorzałą przeciwniczką unii od zawsze bo jestem dość rezolutna od urodzenia:) Każdy na mnie pluł i byłam zakałą generalne za to że mam takie a nie inne poglądy! Tak samo jestem przeciwniczką życia na kredytach A wstąpienie do unii to przecież nic innego jak życie na kreskę Teraz się zapożycze a dziecko me- niech spłaca! Nie tak mnie wychowywano!

Gość gość
od urodzenia byłam przeciwniczką Wałesy ,Unii i całej tej posranej demokracji :) więc nie muszę sobie niczego wypbrażać , bo zanim ta kupa opanowała Europe wiedziałam czym to się skończy i co się będzie działo jaki syf zapanuje w każdym kraju !

Gość gość
Zgodnie z dziejami apostolskimi - od 2:17 - miały być ukazane znaki na ziemi, w czasie "ostatecznym". Dzięki technice można je zobaczyć z, zachęcam do studium wierzących i „wątpiących”- https://www.youtube.com/watch?v=SLQZ2AtJTrA

Gość gość
Ja się nie boję :) Skoro wojna to idziemy wszyscy czyli politycy senatorowie kler , prezesi urzędasy w kamasze, a jak nie to ja p*****le taką wojenkę niech sobie sami te k***y z rządu walczą. Jak wszyscy to wszyscy a nie plebs otumaniony patriotyzmem.

Gość gość
Przeciwko demokracji to nie byłam Chciałam upadku komuny bo ta gnębiła dobrych i uczciwych ludzi. Jednak nie sądziłam że durni Polacy na serio będą chcieli zabrać babci dowód! No cóż... Patologia i tyle!

Gość gość
ok demokracja ale nie ta jakiej doświadczamy obecnie ,każdy ustrój ma swoje plusy i minusy komuna dla nie których była zła dla nie których ok a dla jeszcze innych obojętna bo żyli całkiem spokojnie i normalnie demokracja niby miała być tym wybawieniem i wolnością ale nie ma z tym nic wspólnego ! to legalne niewolnictwo i brak całkowitego poszanowania dla wartości ,to ogłupiały naród i szkoły produkujące coraz więcej nierozgarniętych młodych ludzi , to ustrój który jest zarezerwowany dla burżujów korporacji nastawiony na zysk kosztem zwykłego człowieka ! Ma też wiele cech wspólnych z komunizmem mianowicie ,takiej propagandy medialnej jak obecnie nawet za komuny nie było !

Gość gość
Polska jest najatrakcyjniejsza! Ma morze nie leży na żadnym uskoku tektonicznym nie ma tutaj trzęsień i od mocniejszych wiatrów chronią nas góry Polska to syf bo rządzą nia syfiarze ale jak kiedyś przyjdzie nowy gospodarz i nas przegoni to zrobi sobie tutaj drugi DUBAY!