Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry psycholog Słupsk

Polecane posty

Gość gość

Witam. Szukam dobrego psychologa w Słupsku. Piszcie nazwiska i gdzie przyjmuje.

Gość irwi5
Na Szymanowskiego 13 w Słupsku jest prywatny gabinet, w którym przyjmuje p. Anna Wiatr(przyjmuje także w soboty). Jest młoda, ale jeszcze nie "wyżarta". Polecam.

Gość janwia
Polecam p.Annę. Zgadzam się z poprzednią opinią dodając do tego solidną wiedzę i kompetencje, a także skuteczność. Sam korzystałem z pomocy tej pani przez pół roku. To działa!

Gość gość
Ludzie, terapeuty należy szukać takiego, który ma certyfikat i jest zarejestrowany w Polskim Towarzystwie Psychologicznym vs Psychiatrycznym. Tam można znaleźć listę osób mogących używać tej nazwy i o tym mówi ustawa. Tymczasem ludzie robią kursy i myślą, że są już terapeutami. Następna sprawa to fakt, że studia pedagogiczne, nie sprawiają, że jesteśmy psychologiem. Tylko skończenie psychologii uprawnia do używania tego tytułu.

Gość gość
Zgadzam się, pomocy psychologicznej powinno szukać się u SPECJALISTY, którym z całym szacunkiem Pani Ania nie jest. Jest ona jedynie pedagogiem a nie psychologiem. Zupełnie nie wiem czemu reklamuje się jako psycholog. Żeby być psychologiem trzeba skończyć studia w tym zakresie. Pedagogika to nie to samo co psychologia.

Gość gość
to mamy jakiegoś dobrego psychologa w słupsku czy nie ?

Gość gość
Mamy,ale ze względu na trolli wolę nie podawać!Były już fałszywe opinie od ludzi,którzy nigdy w moim gabinecie nie byli!

Gość gość
W tamtym roku byłam w dość trudnej życiowo sytuacji bo straciłam pracę i pamiętam, że miałam mocny dołek. Dużo mi wtedy pomógł kontakt z coachem przez poradnię internetową na stronie www.e-poradnia.com . Nie mieszkam w Polsce więc taki kontakt zdalny z Polakiem był dla mnie bardzo wygodny. Ja współpracuję z panią Kasią, głównie jesteśmy w kontakcie telefonicznym. Co się zmieniło na plus? Na pewno zaczęłam inaczej patrzeć na swoje życie, porażkę jaką było stracenie pracy zaczęłam traktować bardziej jako szansę na zmiany i to zupełni mi umysł i myślenie odświeżyło i naprostowało na właściwe tory

Gość gość
Niestety nie znam nikogo w Słupsku, natomiast serdecznie polecam centrum http://www.czpgdynia.pl w Gdyni. Rzetelni i dobrze przygotowani specjaliści z ogromną empatią. Swego czasu bardzo mi pomogli!