Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie wykształcenie i pracę macie?

Polecane posty

Gość Norwegia Norwegia
najnizsze stawki to sa 150 koron ale podatek jest najmniejszy 33%, a w przewazajacej wiekszosci to cos okolo 50%, wiec na reke dostanie jakies 80-100 nok w porywach. w przedszkolu sa najnizsze place wiec zarobic 15000 mozna ale koron a nie zlotowek. co do pani sprzatajacej za 250 nok to w zyciu wiekszej bzdury nie slyszalam. sprzatajace panie maja nawet mniej niz najnizsze zarobki, oczywiscie na czarne i bez podatkow i dostaja jakies 100 nok do 120, jak jakas ma wyjatkowego fuksa to 150 nok (oczywiscie na czarno, bez umowy). w zyciu nikt by sprzataczce 250 nok nie zaplacil, tyle to lekarz dostaje

Gość gość
Wyzsze 2 kierunki mgr ok3000 zadowolona;) pracuje w firmie doradczej

Gość gość
Ja mam średnie ale nie to jest najważniejsze w życiu. Założyłem własną firmę, kupiłem całą linię produkcyjną od http://www.supermach.pl/ ponieważ wychodzi najkorzystniej i jestem właścicielem firmy produkującej szampony do włosów. Pozdrawiam

Gość gość
Ja mam średnie zawodowe ale za to jak niewielu z wyższym mam własną firmę produkcyjną. Zajmujemy się artykułami kuchennymi niedaleko warszawy. Najtrudniej było wynająć odpowiedni magazyn, ale potem to już tylko sprzęt kupić (swój zamówiłem w www.polpak.pl) i ruszyłem z działalnością.

Gość gość
Wykształcenie magister administracji plus kilka kursów zawodowych od 3 lat bezrobocie i brak szans na znalezienie pracy :(