Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie jadam u tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Moja tesciowa jest fatalna kucharka , zupa w jej wykonaniu to bulionetka zalana wod a do tego smietana i jakies warzywo..w zaleznosci jakie - to tak ta zupe nazywa czyli np por to porowa, seler selerowa :p robi okropne rzeczy, zapiekanki ze scinkami wedlin ( takowe kupuje z tych resztek w sklepie blee myslalam zawsze, ze to dla kotow )....potrafi trzymac mieso w lodowce wiele dni moczone w occie i potem takie smierdzace przygotowuje na drugie danie....mam idruchy wymiotne jak cokolwiek musze tam spróbować (bo jesc tego syfu nie potrafie jakos zawsze sie wykrecam ) moj maz sam przyznaje , ze tez mu ciezko..ale On potrafi sie zmusic :p a ja jestem ta dziwna co nigdy nie zje i nie wychowala ..szwagierki jedza, tesciowa ciagle chce pakowac na wynos i bardzo sie zali kazdemu, ze ja nie jem tego co ona gotuj***** nie chce rowniez aby moje dzieci jadły takie wątpliwej jakosci potrawy.Wy nie macie problemu z kuchnia tesciowej ?

Gość gość
0/10

Gość gość
gość wczoraj Nie,nie mamy głupia pindo bo,potrafimy same sobie gotować a nie siedzieć w kuchni tesciowej. Ty natomiast wez sie za robote i nie obmawiaj p*****lucho innych,wyjdzie to na zdrowie tobie i twojej rodzinie. Dziwne rzeczy opowiadasz,skoro ta tesciowa tak zle gotuje to az dziw bierze ze udało ci sie wyjsc za mąz za jej syna.To co mpiszesz to juz dawno wąchałby kwiatki od spodu razem ze swoim ojcem i rodzeństwem.

Gość gość
15.58 za prace glupia pindo za prace do roboty to sie spodnie sciaga stopka: isc ciegle isc w strone slonca

Gość gość
ja nie jadam u synowej bo jest brudas,co ty na to?

Gość gość
i mojej to nawet świnie by nie jadły,bo jak kiedyś ugotowała ogórkową na porcji rosołowej to tak ją rozgotowała ze w zupie były ziemniaki wymieszane z drobnymi kosteczkami z porcji.Fujjjj,ale gospocha:):):)

Gość gość
gość dziś pracuja tylko ci co maja jakis poziom,p***y rabotaju:)):)