Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy yo normalne skurcze przepowiadajace

Polecane posty

Gość gość

Mam 38t i 3 dzien od kilku dni brzuch mnie boli jak na miesiaczke i leci gesty sluz. Dzis w nocy przebudzilam sie dwa razy bo chwycil mnie taki skurcz biegnacy od pachwiny az do gory samego brzucha bardzo bolacy czy wszystko ok?

Gość gość
Czyli do porodu już niedaleko:) życzę odwagi:) mi odszedł czop z rana a wieczorem już dzieciątko było na świecie...przede wszystkim słuchaj teraz swojej intuicji. Ja czekałam aż skurcze będą regularne i po przyjeździe do szpitala urodziłam w 2 godziny:)

Gość gość
Modle sie o skurcze ktore przyjda same z siebie i nie beda musieli mi wywolywac. Jezeli nie urodze w najblizszym tyg beda mi wywolywac oksytocyna a tego sie boje podobno to bardziej boli.

Gość gość
Mnie też obudził w nocy mocny skurcz, potem były lżejsze i nieregularne, poszłam spać, następnego dnia po południu urodziła (chociaż odkąd się obudziłam była "cisza" właściwie) :) A przepowiadających nie odczuwałam boleśnie, po prostu brzuch mi się robił sztywny, nawet nie wiedziałam że to to, dopiero mnie położna po kontrolnym ktg uświadomiła.

Gość gość
Przede wszystkim nie panikuj, łatwo się mówi- wiem, ale naprawde spróbuj sie teraz uspokoić:) ja na 5 godzin przed porodem jeszcze chate sprzątałam hehe