Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chlopal mnie rani

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim. Jestem ze swoim chlopakiem juz 2 lata ( wlasnie dzisiaj mija nasza rocznica) i wlasnie chlopak oznajmil mi ze się nie spotkamy bo On nie ma jak przyjechać do mnie... mieszkamy osobno. On ma prawko samochód ale jak zwykle cos mu nie pasuje... dzisiaj oznajmil mi ze chce się spotkać z kolegami i wypić... nie podoba mi się to. Wybiera kol a nie ma. Jak się klocimy to zazwyczaj z Jego winy. On mi obiecuje i nie potrafi slowa dotrzymać. Później jak cos odwali to twierdzi ze ja przesądzam. Ze prowokuje klotnie. Prawda jest taka ze On wybiera kolegów a nie mnie. Lubi wypić a to mi się bardzo nie podoba... jak chce się z Nim pogodzić i w ogóle to slysze ze weekend jest po to żeby wypić. Ze On ma prawa po pracy wypić piwko ... ale jak pije to nie kończy się na jednym tylko do zgonu.... to mnie po prostu do szalu doprowadza. Myslalam o rozstaniu ale bardzo Go kocham i nie wyobrazam sb życia bez Niego. Jest dla mnie wszystkim. Proszę doradzcie mi co robić :-) z gory dziekuje

Gość gość
co zrobic?jak najbardziej tolerowac,pozwalac robic sie w balona,a potem zakladac durne tematy na forach,bo durne babsztyle zawsze zostana durne:D

Gość gość
zostan psychiatra :classic_cool: stopka: kupie sprzegla, dwa tuziny

Gość gość
Latwo Ci oceniać. Jak się kogoś kocha to jest sie w stanie zrobić dla Niego wszystko.

Gość Ewa201
Wez go dziewczyno zostaw, chlopak ktory juz teraz pije i woli kolegow i piwko nizeli spedzic z Toba romantyczny wieczor w Wasza druga rocznice, napewno juz sie nie zmieni ! Wyobraz sobie przyszlosc z nim, po slubie,Wasze wspolne dzieci; " Ty sama w domu z dzieciakami bo on idzie z kolegami piwko wypic", mialabys Zero wsparcia i tylko bedziesz sie meczyc. A jak teraz rocznice sa mu obojetne to co bedzie pozniej... Naprawde nie mecz sie, inne Matki Maja tez fajnych( fajniejszych) Synow. :)

Gość gość
jego nie zmienisz możesz tylko zaakceptować jego zachowanie albo odejść twój wybór

Gość gość
Hehe no fakt jestem troxge pusta :) up!

Gość gość
Jestes mloda i wydaje Ci sie ze zycia bez niego nie widzisz, gdy dorosniesz bedziesz sie cieszyc ze sie z nim rozeszlas. Nie jest warty zachodu! Od pijakow jak najdalej !

Gość gość
skad sie biora takie naiwniaczki,co to kochaja slepo,nie wazne jaki jest byleby byl:D

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi. Wczoraj jak mu powiedzialam ze chce jechac do koleżanki na 2 dni to pow ze ok nie ma sprawy. Niestety gdy dzisiaj zapytal mnie czy moze wypić z kol to kategorycznie powiedzialam nie to się zdenerwował i oznajmil mi ze ja nie mogę jechać do kol .... zalosne jak dla mnie

Gość gość
powiem Ci tak- byłam w takim związku i to co piszesz mnie przeraża. Niestety ale nie widzę dla Was (dla Ciebie zwłaszcza życia). Twój chłopak lubi alkohol, mój były miał identycznie. Na koniec zaczął mnie obrażać.. nie wytrzymałam i musiałam odejść. Alkohol niszczy wszystko a jak jeszcze woli kolegów... Moja kuzynka właśnie w tym momencie ma sprawę rozwodową. Wiesz dlaczego? Zignorowałam to, że jej mąż zaczął pić, mówiła, tłumaczyła- nic nie pomogło. Wiesz co on zrobił? Z nadmiaru alkoholu stał się chorym człowiekiem- grozi wszystkim, zaczął ją bić, wyrzucać z domu. Przeżyła piekło bo tak potrafi się awanturować po alkoholu. Teraz powinnaś to dokładnie przemyśleć bo miłość miłością ale całe życie możesz mieć zniszczone.

Gość gość
No to rób dla niego wszystko, przynajmniej on będzie zadowolony z takiej idiotów jak ty. Weekend to sobie pije jakaś laleczke w Kubie poderwie a jak nie to jedzie ciebie pobzykac :-) koleś ładnie cie ustawił :-) ciekawe kiedy zacznie cie bić, bo ci co myślą tylko o piciu to takie dnio społeczne którego nieodłączną częścią jest przemoc. Miłego dnia

Gość gość
Rozumiem ja wiem z to co On robi nie jest normalne. Ale zaczne od tego ze jak pije to zazwyczaj ja jestem przy tym. Zla oczywiście ale nie chce robić szopek przy znajomych. Znajomi pójdą to wtedy mowie co mi nie pasuje. Jestem dość nerwowa osoba. Ale jestem tez bardzo silna i nie pozwala sb na źle traktowanie. Ostatnio doszlam z moim facetem do porozumienia. Powiedzialam ze będzie pil wtedy kiedy ja mu pozwole. W zamian za to ja mialam zerwać z koleżanką ( która jak On twierdzi miala na mnie zly wplyw ta dziewczyna prowadzi dość rozwywkowe życie dużo chlopakow sex i te sprawy) ja zawsze znam granice. Weekendy zawsze spędza cale z chlopakiem . W tyg jak mamy wolna chwile to tez się spotykamy. Moj chlopak nigdy mnie bje obrazil slownie nigdy mnie nie uderzyl.. ma bardzo rozrywkowych kolegów którzy SA mlodzi i wiecie picie u nich to co weekend

Gość gość
akurat wiesz, że nigdy Cię nie obrazi czy uderzy... błagam Cię, ja też nie podejrzewałam, że mój były mnie kiedyś obrazi i widzisz co wyszło... zresztą rób co chcesz ale moim zdaniem nie umiesz się szanować. Tyle w temacie

Gość gość
Myślę ze Moj chlopak przez kolegów tak pije. Ja Go rozumiem ze chce się z Nimi spotkać itd ... jak raz powiedzialam ze ma wybrać miedzy mną a kolegami wybral mnie. Powiedzial ze jestem najważniejszą. Ja wiem ze On mnie kocha . Jak się poklocimy to bardzo to przeżywa. Czasami jak mu nie pozwalam wyjść do kolegów to twierdzi ze go ograniczam...

Gość gość
Też mi rozrywka - picie.

Gość gość
jeszcze go zaczynasz usprawiedliwiać- pięknie. Nie pogrążaj sie już- chcesz z nim być, kochasz, więc daj spokój. Nie ma sensu nasze pisanie tutaj.

Gość gość
ale po co ciagniesz ten temat ?i tak zadne argumenty tu wypowiadajacych sie do ciebie, nie trafia.Nie zawracaj doopy ludziom

Gość gość
Nie usprawiedliwiam Go. Po prostu chce sprostowac niektóre fakty. Ja na poważnie myślę o rozstaniu. W moim domu każdy twierdzi ze takich jak On to ja mogę mieć na pęczki. To prawda. Mam duże powódźenie u facetów. Dziękuje za rady.

Gość gość
chłopa cię rani a ty go usprawiedliwiasz.... po co zakładasz temat skoro ty wiesz lepiej wszystko?! ludzie dają ci tu konkretne rady. a ty bronisz tego swojego chłopa jak skarbu. i nie usprawiedliwiaj go bo jak ci twarz skopie albo zostawi dla innej to ci ta twoja miłość nic nie da. i nie - nie jesteś silna. gdybyś była to nie pozwoliłabyś się tak traktować.

Gość gość
jasne w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone stopka:czy smsy z bramek internetowych sa darmwe?

Gość gość
Jejku nie usprawiedliwiam Go. Wiem ze źle robi. Dlatego poważnie myślę o rozstaniu. Napisalam tu aby zapytać innych czy slusznie postepuje . Teraz wiem ze dobrze myślę i ze nie będę zyla w takim toksycznym związku . Naprawdę dziękuje wszystkim za rady. ;*

Gość atpregdisso1986bpbih
No to rób dla niego wszystko, przynajmniej on będzie zadowolony z takiej idiotów jak ty. Weekend to sobie pije jakaś laleczke w Kubie poderwie a jak nie to jedzie ciebie pobzykac koleś ładnie cie ustawił ciekawe kiedy zacznie cie bić, bo ci co myślą tylko o piciu to takie dnio społeczne którego nieodłączną częścią jest przemoc. Miłego dnia Jasne http://www.1link.pw/ff3m

Gość gość
Możecie myśleć ze się nie sznuje itd ale prawda jest taka ze nie wiecie jaka jestem naprawdę . Ja nigdy nie pozwolilam sb wejsc na glowe. W związku tez jak cos bylo nie tak to potrafilam się 2 tyg nie odzywać. W sumie racja po co mam się z Nim męczyć. Jak mowilam o zaręczynach to pow ze mamy czas. Hehehe teraz to On będzie mial dużo czasu aby zacząć związek na nowo z kims innym. Wiem ze dam rade. ! :* dziękuje raz jeszcze za dobre rady ;-* milego dnia. Buzka ;-*

Gość sosforwomeninlove
Dziewczyny, jeśli chcecie dowiedzieć się jak postępować z facetami wejdźcie na mojego bloga - sosforwomeninlove Spisałam tam prawdziwe historie miłosnych niepowodzeń. Bo lepiej uczyć się na błędach innych, prawda? Chciałabym stworzyć takie centrum pomocy dla kobiet, które mają problemy w związkach, albo w ogóle mają trudności z poznaniem kogokolwiek. Napiszcie proszę, co sądzicie o stronie i czy ma to sens. Dzięki :)

Gość silna_79
Może spróbuj teraz skupić się na sobie, zastanów się czego chcesz, czy chcesz dać mu szanse , rozwiązaniem może być rozmowa, może namówisz go na wspólną wizytę u psychologa, jeśli się nie zgodzi, nie poddawaj się i idź sama, możesz na tym dużo zyskać, moja znajoma była na wizycie u Agnieszki Gudzowatej i bardzo jej pomogła, też miała problem z chłopakiem i jakoś to przepracowali, ona przyjmuje niedaleko metra natolin w psychomedic.pl, mam nadzieje że wam się uda, pozdrawiam

Gość gość
NApisz mu prosto z mostu karteczkę - będzie łątwiej i o niczym nie zapomnisz - jak będziesz ją mu wręczać to powiedź że bardzo go kochasz ale ... no właśnie karteczka... I tam ładnie napisz że koleś wybiera piwo zamiast rocznicy, że nie pamięta, żę zachowuje się jak gimnazjalista, nie ma czasu dla ciebie itp. Ale problem się rozwiąrze albo z bólem serca powiesz mu dziękuje.