Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie były wasze symptomy ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jakie miałyście objawy ciąży? Ja mam nudności, podwyższona temperaturę,zachcianki ( gdzie nigdy kiszonych ogórków nie jadłam tak od tygodnia je jem), mam wahania jedzenie, jestem cały czas głodna, ból podbrzusza ( jak na okres) Tydzień temu mi się tak zaczęło dziać ( dokładnie tydzień po jajeczkowaniu) Czy to to?

Gość gość
Brak miesiaczki w terminie, wszelkie inne objawy zaczęły pojawiac sie dopiero od 6 tc, a zachcianek do tej pory nie mialam żadnych

Gość gość
już zachcianki?? Chyba efekt placebo działa :D Pierwszy objaw to powiększone bolące piersi z widocznymi żyłami, mdłości poranne i tyle.. po ok 4 miesiacach zwiększył się apetyt i ochota na rzeczy inne niż zwykle..

Gość gość
U mnie straszne mdłości które trwają do dziś i brak @

ja jestem w ciazy i jak narazie oprocz braku miesiaczki nie mam innych objawow. U mnie 4 tydzien i 3 dzien, a jeszcze dokladniej mija mi dzis 19 dzien od zaplodnienia.

Gość gość
Wyczulona na zapachy brak miesiączki bolace piersi mdlosci wzmozony apetyt bol w podbrzuszu czeste sikanie- wszystko po 6 tc wcześniej. Kompletnie. Nic się nie dzialo ;)

Gość gość
w każdej z 3 ciąż od razu wiedziałam , jeszcze przed terminem okresu. Wszystko mi śmierdziało i było mi niedobrze. Jak tylko okres się spóźniał test potwierdział

Gość a gość
pierwszym objawem były mleczne-wodniste upławy i zmęczenie.Myślałam że to infekcja i zaczęłam Lactovaginal i Rutinoscobin. Ale jak piersi się zrobiły bolesne i nabrzmiałe i nie przyszła @ to zrobiłam test.Przy drugiej ciąży było podobnie. Mdłości i wymioty pod koniec 2 m-ca...

Kochana ja zrobiłam pierwszy test ciążowy 3 dni przed spodziewaną @ i wyszedł pozytywny, miesiaczki nie dostałam, a jedne z pierwszych objawów to BÓL piersi szczególnie w nocy, kiedy chcialam się wrzewrócić na drugi bok... w pierwszych kilku tyg. lekkie "pikanie" w dole brzucha i czulość na zapachy, ale to juz później. Generalnie przed miesiączką oprócz przeczucia, ze chyba sie udało nie czułam się jakoś inaczej niż zwykle.