Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ADIPEX skuteczne odchudzanie 690 636 133 TANIO!!

Polecane posty

Gość gość

Świetne tabletki ADIPEX – Retard – skuteczny lek na odchudzanie firmy GEROT. Każde opakowanie zawiera numer seryjny, co świadczy o oryginalności produktu. 100 sztuk - 290 złoty. 20 szt - 70 zł. Wysyłka pobraniowa, możliwość sprawdzenia - 25 zł Więcej informacji pod numerem telefonu – 690 636 133 lub drogą e-mailową – anna12.43@wp.pl

Gość gość
Serdecznie polecam! Kupiłam, spróbowałam, na prawdę jest świetny, a sprzedawca sprawdzony i godny polecenia!

Gość gość
Polecam ! Szybki efekt gwarantowany. Przesylka dociera bardzo szybko, a Pani Ania jest bardzo sympatyczna osoba. POZDRAWIAM

Gość gość
Zamówiłam u niej i lipa. Uwaga bo to podrubki

Gość gość
Szkoda ze tylko tobie wyslala podrobki kupuje ja i moje kolezanki u niej ponad rok i wszystko jest ok. Chora konkurencja się odzywa polecam zawsze jest wszystko ok i na czas

Gość gość
Kupuje od dłuższego czasu i nigdy nie dostałam podróbek. Więc albo jest z konkurencji, albo nie znasz się. Więc daruj sobie te głupie komentarze. Tabletki jak najbardziej oryginalne i skuteczne ! Polecam !

Gość gość
wszystko ok ! przesylka dzisiaj doszla ! zachecam do sprobowania - marysia

Gość Natka111111
Ja zamówiłam w zeszłym tygodniu już mam na wadze 1,5 kg mniej

Gość gość
Ty się nie znasz, albo wszystkie te pochlebne komentarze są twoje jak i cały wątek. Paranoja

Gość mARIolkaqwerty
dziękuję za ten kontak tranzakcja przebiegła pomyślnie sprzedawca i towar ok-polecam

Gość gość
tabletki są świetne, odrazu widac roznice w wadze POLECAM

Gość kazarka
Możecie poczytać sobie w necie, że Adipex został zakazany w Polsce i innych krajach. Dlatego kontakt jest przez jakiś dziwny numer i nie wiadomo jakiego pośrednika.

Gość gość
moze i jest zakazany, jak wiekszosc rzeczy w polsce, to nie znaczy ze nie jest skuteczny . ja stosuje i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
kozarka a ty co ludzi nawracasz nie bierzesz tego , nie kupujesz to po co się na takich forach udzielasz ? Nie masz swoich spraw ?

CZŁOWIEKU LUDZI CHCESZ WYKOŃCZYĆ, aby tylko kase zdobyć , poszukaj innego zajęcia.

Gość gość
ADIPEX- skutecznie źle wpływa na nas jest zakazany .Ludzie nie dajcie się nabrać !!!!!!!

Gość gość
Adipex spadaj na szczaw i nie oszukuj.

Gość gość
precz z Adipexem , grozi utrata zdrowia!!!!!!!

Gość gość
No bo Czech to nie człowiek on moze brac Polak nie hehe stare klempy nie chcesz nikt ci nie karze brac i daruj sobie swoje głupie komentarze jedna i druga

Gość gość
I dziwne ze wszystkie odpowiedzi z jednej godziny chora konkurencja odezwały sie wszystkie te co sprzedaja chińskie badziwewie

Gość gość
Pewnie wszystkie posty są twoje bo chcesz żeby na tym topiku coś się działo także piszesz ze oszuści a zaraz się sama bronisz

Gość gość
no takiej bani to juz nie mam

Gość blo0ondiii
Kupie tabletki adipex, z odbiorem osobistym w Gliwicach bądź w Zabrzu. bl0ndiii@wp.pl

Gość gość
Napiszce prosze jak wyglada oryginalny adipex. Na co zwracac uwage. Jakies konkretne roznice?

Gość gość
Moja siostra stosowała Adipex, mówiła że są mega skuteczne ale bardzo źle sie po nich czuła. Dużo schudła- to fakt. Pow. mi że te tabletki trzeba umieć brać bo po nich się nie chce ani jeść ani pić. Najważniejsze jest żeby zagryźć czymś słodkim bezpośrednio po wzięciu tabletki no i wmuszać w siebie wodę. A jej złe samopoczucie to bóle głowy i nerwowość. Ja osobiście bym się nie zdecydowała żeby je brać chociaż też mi mówiła żebym spróbowała.

Gość gość
Ja zakupiłam od końcówka tel. 880 resztę poszukajcie na forach. Można też na śląsku odebrać osobiście. Anka

Gość karinka889
Oj tak Adipex może i jest skuteczny ale niestety bóle głowy i bóle brzucha są strasznie odczuwalne i ja zaprzestałam bo nie mogłam już tego wytrzymać;/ Zmieniłam na African Mango http://szczupla-kobieta.pl i nie mam bóli,czuję się bardzo dobrze;) a waga spada bardzo ładnie ;) 2 miesiące 16kg;)

Gość gość
co mnie to obchodzi co ty bierzesz i się nie reklamuj, u mnie jest ok

Gość gość
WWW.GOOX.PL darmowy portal ogłoszeniowy , nowoczesna platforma ogłoszeń lokalnych wejdź i sprawdź ! - darmowe ogłoszenie - pytania o przedmiot - składanie ofert Zaoszczędź czas i sprzedaj swoją produkty i uzyskaj najlepszą cenę . Zapraszamy zespół GooX.pl