Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzxc

pytanie do FACETÓW o wyglad dziewczyny

Polecane posty

Gość gośćzxc

panowie, powiedzcie mi co przystojny facet moze widziec w brzydkiej dziewczynie? wiem, ze brzydota to pojecie wzgledne ale mowa o dziewczynie na prawde brzydkiej, z ktorej inni faceci sie wrecz smieja. chodzi o mojego brata, ktory zainteresowal sie tak ową dziewczyna. wiem, ze brat lubi sex a ta dziewczyna wyglada na w miare latwa- bardzo wyzywajacy styl ubierania, ogromny biust.... boje sie ze moj brat sie w niej zakocha a ona jest wrecz obciachowo brzydka- koledzy brata sie z niej smieja, brat mowi, ze chodzi tylko o sex ale mi sie wydaje, ze ona sie jemu podoba:(. dodam, ze brat jest przystojny,to raczej typ macho i nie poleci na dziewczyne z fajnym charakterem, wiec to, ze spodobal mu sie jej charakter odpada.

Gość prawictwo pospolite 135
odpowiedz znasz sama , faceci lecą na seks .. Mój wujek też jest przystojny wygląda prawie jak model ,, a ozenił sie z kobietą która delikatnie mówiąc jest nieciekawa ..

wiekszosc facetów leci na seks , taka jest prawda .. Gdyby zapytać nieznajomego faceta o łózko to 80 % by sie zgodziło a Gdyby facet zapytał nieznajome kobiety o spanie , to 80 % panienienek by odmówiło .. Wlasnie o to chodzi ..

Gość gość
Pewnie lubi duże piersi.

Gość gośćzxc
a myslicie, ze takie nabijanie sie z tej dziewczyny, komentowanie jaka jest brzydka (bo to prawda) poskutkuje tym, ze ona sie jemu odpodoba? ona nie dosc, ze jest brzydka to i wyglada na puszczalska i niezbyt mila- wolala bym aby ktos taki nie wkradl sie w nasze kręgi. brat co prawda powiedzial, ze chodzi o jedno i ona nie nadaje sie na dziewczyne ale obawiam sie, ze tak tylko gada bo wstydzi sie ze ona jest posmiewiskiem.

Gość gość
Twoj brat tylko na takie moze liczyc. Ladna, mila dziewczyna nie bedzie chciala kogos takiego

pewnie ma przesyt seksu i poleciał na wielki biust. Szuka urozmaicenia. Niedługo zaczną się inne perwersje. MOże zacznie sie dobierać do ciebie hehe:P

i to jest dowód , ze nawet jak facet zajęty , to ma tendencje do skorzystania z okazji .. ladnym dziewczynom sie nie odmawia .. a co jesli będzie brzydsza ? NAwet brzydsza ma duze szanse jesli jest łatwa .. te szanse moze nie wynoszą 80% , ale 40 % z pewnoscią facetów by nie odmówiło ..

wielu facetów wyznaje zasade potwór nie potwór byle był otwór .. czyli idą tam gdzie jest najłatwiej o seks .. A tam gdzie jest trudniej, takie miejsca unikają .,

Gość gość
tzn moze troche zle brata przedstawialm- on nie jest jakims chamem, podoba sie ladnym dziewczynom, one jemu zreszta tez. np ostatnio na dyskotece podrywala go ladna dziewczyna, tanczyli, rozmawiali a potem pojawila sie tamta lafirynda i polecial do niej jak postrzelony. znaja sie juz ze 4 miesiace, utrzymuja staly kontakt ale nie sa para, boje sie ze z czasem sie stana.

Gość gość
każdy facet kieruje sie fiute....

Masakra... Chyba chodzi jedynie o to, że jest łatwa, a że brzydka... Co kogo to interesuje jak wygląda? Może dla brata jest wierna, ma dobry charakter itp? Faceci zakochują się NAPRAWDĘ w kobiecym "czymś"! Jak facet jest z dziewczyną, bo jest z******ta laska i tylko tyle to taki związek długo nie przetrwa i to nie jest PRAWDZIWA MIŁOŚĆ. Wiele par się nawidziałam w życiu i widzę dalej. Serio wolę być brzydsza, ale szczęśliwa, bo widzę, że facet mnie kocha ponad wszystko. Niż ta piękna, mieć wianuszek obok siebie, bo co mi to da? :D Dziwie się tym co dziwią się, że są ludzie którzy kochają mniej urodziwe osoby. Nie wszyscy patrzą na sam wygląd, a dużą rolę gra porozumienie się, charaktery, zaufanie itp. Poza tym tacy ludzie mają w sobie "coś". A piękne d**eczki przeważnie myślą jak tu wypalić na fb z selfie i zebrać jak najwięcej lajczków, bo zaje***ta dooopka ze mnie. Nie lubię ogółem takich przeciętnych lasek co lubią eksponować ŚWIATU (a nie swojemu facetowi jedynie) swoje ciało. Wtedy mam wrażenie, że oddałaby się pierwszemu lepszemu pod wpływem emocji... I nie chcę by ktoś myślał, że jeżdżę bo ładnych osobach itp. Ja nie szanuje, tylko takich co siebie nie szanują. Znam też wiele ładnych dziewczyn, ale są skromne i nie zależy im na tym, by pół świata oceniało ich ciało. Kiedyś był od tego playboy, teraz jest facebook ;D Nie nie zazdroszczę, bo nie mam czego. Sama mam atuty i ładne części np. ale nie mam ochoty pokazywać się na FB, tylko w łóżku :)

Gość gośćzxcv
no wlasnie ta lafirynda wystawia swoje slit focie na fb, z cycami na wierzchu, zbiera same pochwaly, ktore nie ma co ukrywac sa sciema. demonstruje swoje cialo bo jej twarz to porazka- gdyby jeszcze byla skromniejsza nic bym do niej moze nie miala ale ona rzuca sie w oczy przez swoje wyzywajace zachowanie przez co jeszcze bardziej ludzie wysmiewaja sie z jej brzydoty. np ostatnio byla ubrana w blyszczace szorty, rajstopy w stylu ponczoch i bluzke, z ktorego wylewal sie biust.

Gość gośćzxc
nie, no nie bardzo tak ja upubliczniac. musicie mi uwierzyc na slowo- powiem tylko ze ma duzy krzywy nos, cofniety podbródek , skosne oczy i końskie zęby. chyba juz mozecie sobie ja wyobrazic.

Gość Cyganeczka1
Wspułczuję twojego brata i Ciebie...

Gość gośćzxc
to sobie wspolczuj. a ja wspolczuje bratuglupich usmiechow ludzi gdyby sie zwiazali. nie mam nic do brzydkich ludzi ale jest taka niewielka czesc ludzi, ktora wzbudza odraze i ona wlasnie do takich nalezy.

Gość Cyganeczka1
A moze to z Toba jest problem a nie z ta dziewczyna ????

Gość gośćzxc
raczej nie. koledzy brata tez sie z niej nasmiewaja. wiem ze wysmiewanie innych jest zalosne i dziecinne ale jednak prawda jest, ze z ludzi ladnych czy przecietnych nikt sie nie smieje. z brzydkich niestety tak.

Gość Cyganeczka1
Jak ktoś jest pajacem lub dresem to wysmieje kazda dzieqwczyna która nie wyglada jak Siwiec lub Doda,a Ty jesteś taka sama i założe że sama urodą nie grzeszysz a skad wiesz czy z Ciebnie sier nikt nie smieje?Myslisz że Ci to wprost ktos powie jesli mu cos nie pasuje?

Gość Disc0Devil
Ja jestem facetem i też sie nad tym zastanawiałem. Moim zdaniem niektórzy mają jakąś wielką potrzebe posiadania dziewczyny i jak znajdą taką, która ich chce to od razu ją biorą. Mi sie podobają tylko ładne i póki nie znajde ładnej, chętnej na mnie to jestem sam. I nie przeszkadza mi to, postępuje w myśl zasady "czekajcie, a będzie wam dane". Ale z tego co widze to mało jest takich jak ja.

Gość Cyganeczka1
Tyle dziewczyn nie zbyt ładnych,ma fajnych facetów nie tylko wyglad czy figura jest naj ważniejsza,niektórzy nie patrza na to.A poza tym odpowiem na twoj durny temat i pytanie faceci czasem wola być kobietą nie zbyt ładna czy grubsza poniewaz taka nie bedzie uganiac się za innymi facetami.

Gość gość
a moim zdaniem sa male szanse aby bylo z tego cos powaznego. przystojny facet nie zwiaze sie z pasztetem, przelotnie tak, na powaznie nie. z drugiej strony dlaczego sie martwisz- to brat bedzie mial problem nie ty.

Gość Cyganeczka1
Ona juz ma mega problem ale z sobą.

Gość gość
a ja sie autorce nie dziwie. sam mam siostre i gdyby podobal sie jej nie dosc ze brzydki to i glupi chlopak załóżmy babiarz to tez bym probowal jej go wybic z glowy.

Gość Cyganeczka1
No w sumie babiarz to inna sprawa,co do wyglądu to lepiej zastanów się czy twój brat/siostra faktycznie tacy piękni są.A szczególnie skoro jej brak to typ macho to tym bardziej bym się nim nie przejmowała.

Gość gość
no ale autorka pisze ze dziewczyna jest wyzywajaca czyli to jest damska odmiana babiarza. wg mnie brat autorki to facet podobajacy sie kobietom i autorka nie moze zrozumiec dlaczego on zainteresowal sie brzydka i nie puszczalska dziewczyna. nie ma sensu wnikac czy autorka pisze prawde tylko przyjac ze tak jest i odpowiedziec na pytanie. gdyby moja siostra zainteresowala sie kims nie odpowiednim to tez bym ingerowal.