Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego los tak mnie pokarał?

Polecane posty

Gość gość

jestem taka okropnie brzydka,że nikt nawet nie chciał iść ze mną na studniówkę.Raczej należę do sympatycznych osób i mam parę koleżanek,ale przez całe liceum nikt się mną nie zainteresował.Wiem że to przez mój wygląd i chce to zmienić.Ważę 60 kg przy 162 cm wzrostu.Na dodatek mam skośne bardzo ciemne oczy i włosy i wyglądam okropnie.Doradźcie co mogę zrobić,żeby zmienić swój wygląd

Gość gość
co możesz zmienic... przede wszystkim zadbac o siebie, modnie sie ubierac, malować tak żeby oczy wygladały ładnie, ćwiczyć ,schudnąc

Gość gość
tak wiem,że muszę schudnąć.To dla mnie bardzo trudne w chwilach depresji najadam się słodyczami.Dodam jeszcze,że wstyd mi się pokazywać z rodziną np.gdy idą do jakiś znajomych.Mam 2 siostry,które są ode mnie dużo wyższe i atrakcyjniejsze,matka tak samo...

Gość gość
Pewnie jakis tatar zgwałcił twoją prapraprapraprapraprababkę i stad te skośne oczy. :D

Gość sdfg462
los każe człowieka za jego uczynki. ŚJ też odbiorą karę - na razie to tylko migreny ale będzie coraz gorzej. Migreny to dopiero przedsionek tego co ich czeka....

Gość gość
możliwe ale one są okropne i to głównie przez nie mam kompleksy. ;/

Gość gość
Koniecznie musisz zrzucić 5 kg! bo troszku pasztet z cb ;)

Gość gość
daj zdjęcie do oceny :) podejrzewam, że nie jest tak źle, kobiety strasznie przesadzają jesli chodzi o swój wygląd, wszystkie z którymi się spotykałem zawsze zaprzeczały ze są ładne, komplementy też negowały, zawsze się tak droczycie, zeby facet jeszcze bardziej was komplementował

Gość gość
lepiej nie bo można sie przerazić

Gość gość
daj fotę to wyciągniemy twoje dobre strony

Gość gość
zasłon oczy i wrzuc fotkę ?

Gość gość
pokaż fote

Gość gość
dajcie spokój mówię poważnie że jestem brzydalem.Wiele razy to słyszałam od facetów,więc prawda musi w tym być.

Gość sosforwomeninlove
Liceum to specyficzny czas. Nie zadręczaj się, bo najlepsze dopiero przed Tobą. Znam wiele dziewczyn, które nie spotykały się z nikim w szkole, nawet przez pierwsze lata studiów, a teraz są w związkach i to szczęśliwych. Randki dopiero się zaczną. Nie wiem jakie masz plany, czy idziesz na studia, czy będziesz pracować, ale to dopiero będzie czas na poznawanie chłopaków :) I nie martw się, że nie wyglądasz tak jakbyś chciała. Popatrz jak ludzie dobierają się w pary. To nie jest tak, że tylko piękni są w związkach. W Polsce jest mało dziewczyn podobnych do aniołków victoria's secret i niewielu prawdziwych przystojniaków. Zapraszam też na mojego bloga - sosforwomeninlove Prawdziwe historie miłosnych niepowodzeń. Lepiej uczmy się na błędach innych.

Gość gość
Co roku jest mnóstwo dziewczyn, które nie mają z kim iść na studniówkę: niektóre szukają wtedy jakiegoś kolegi inne wolą iść same lub wcale nie iść. Nie przejmuj się tym aż tak. Jesteś za młoda, żeby zadręczać się staropanieństwem.