Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza a tabletki

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie do kobiet ktore stosują tabletki antykoncepcyjne, czy po tych tabletkach występowały u was dolegliwosci takie jak brak apetytu,bóle żołądka i brzucha, nudnosci? Dodam że biorę tabletki anty już okolo 3 lat, przyjmuję je regularnie i nie zdarzyło mi się o którejs zapomnieć a podczas stosunków uwazamy z mężem, nie dopuszczamy do wytrysku w srodku. Więc ciąża byłaby cudem. Więc pytanko się samo nasuwa czy miałycie takie dolegliwosci? Pozdrawiam

Gość gość
a podczas stosunków uwazamy z mężem, nie dopuszczamy do wytrysku w srodku x zawsze się zastanawiam, po cholerę się tak kochać, pozbawiając się najlepszego?

Gość gość
Żeby zapobiec nie chcianej ciąży...? I to nie jest odpowiedz na zadane pytanie :)

Gość maiworparkchar1989hpuja
Witam mam pytanie do kobiet ktore stosują tabletki antykoncepcyjne, czy po tych tabletkach występowały u was dolegliwosci takie jak brak apetytu,bóle żołądka i brzucha, nudnosci? Dodam że biorę tabletki anty już okolo 3 lat, przyjmuję je regularnie i nie zdarzyło mi się o którejs zapomnieć a podczas stosunków uwazamy z mężem, nie dopuszczamy do wytrysku w srodku. Więc ciąża byłaby cudem. Więc pytanko się samo nasuwa czy miałycie takie dolegliwosci? Pozdrawiam Jasne http://i.ex.lv/ayVb

Gość cuigudetam1974pdsag
Witam mam pytanie do kobiet ktore stosują tabletki antykoncepcyjne, czy po tych tabletkach występowały u was dolegliwosci takie jak brak apetytu,bóle żołądka i brzucha, nudnosci? Dodam że biorę tabletki anty już okolo 3 lat, przyjmuję je regularnie i nie zdarzyło mi się o którejs zapomnieć a podczas stosunków uwazamy z mężem, nie dopuszczamy do wytrysku w srodku. Więc ciąża byłaby cudem. Więc pytanko się samo nasuwa czy miałycie takie dolegliwosci? Pozdrawiam Jasne http://fc.cx/r

Sluchaj, takie objawy moga sugerowac wiele dolegliwosci nie zwiazanych z ciaza, np. mozesz miec poczatki grypy zoladkowej. Mimo ze w twoim przypadku ciaza bylaby naprawde cudem, nie ma metody antykoncepcji pewnej w 100%. Jesli nadal beda przedluzaly sie dolegliwosci i nie nie beda mialy one zadnego innego pewnego zrodla, radzilabym test ciazowy po zakonczeniu brania tego opakowania tabletek lub po prostu wizyte u lekarza. Jesli masz wiecej pytan, mozesz napisac do lekarek z organizacji kobiecej Women Help Women, wiem z wlasnego doswiadcznia, ze sluza natychmiastowa porada (po polsku). Mozesz pisac na adres info@womenhelp.org, ich strona to http://womenhelp.org/pl/