Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Kafe kasuje tematy sprzed np.3 lat? Coś szukam i nie ma tego nigdzie!

Polecane posty

Gość gość

Muszę coś znaleźć, a ta wyszukiwarka też nic nie wykazuje.

Gość gość
czasem kasuja tematy bez zadnego powodu

Gość gość
A czego szukasz?

Gość gość
szukam topiku na którym kiedyś pisałam. Nie wchodziłam tu od tamtego czasu i widzę, że zmieniła tu się szata graficzna, ale też brak kilku tematów. Wyszukiwarka też jest teraz beznadziejna :(

Gość gość
Albo ty upośledzona:O zmiana szaty graficznej, a ta juz sobie nie radzi.Jak dziecko we mgle:O

Gość gość
ty wyżej? co cię dręczy? nie chcesz, nie pisz, nie obrażaj - jednak to jedno sie tu nie zmieniło! napisałam tylko, że wszystko się tu zmieniło i temat też zniknął, stąd padło pytanie, czy kafe kasuje tematy. Bo jak ja tu pisałam kiedyś, to sam z siebie nie kasował, a z tego co pamietał zgłaszało się tematy do kasacji z jakiś powodów, z tym że, ten w którym pisałam był fajny i nikt do kasacji go nie zgłaszał.

Gość gość
Na ty,to tramwaj staje ciemnoto.Trzy lata temu to może i był fajny temat,ale skąd wiesz co w nim się działo jak ty się nie udzielałaś?Może ktos go zgłosil do usunięcia.Myślenie włącz,to nie boli.

Gość gość
tak pamiętam, wpisywałam i 0 wyników. Wpisywałam też nicki dziewczyn z którymi pisałam i też lipa. Dlatego nie mam pojęcia czy to mozliwe, żeby kafe kasowało temat bez powodu?

Gość gość
podaj temat i kto na nim bywal :) znajdziemy

Gość gość
uważaj sobie z tą ciemnotą! Nie obraziłam cie, pierwsza zaczęłaś mnie wyzywać. Idz dziewczyno do drugiego pokoju, ochłoń, nie pisz ze mną, nie męcz się, naprawdę.

Gość gość
temat: Czy są tu szczęśliwe i spełnione kobiety?

Gość gość
Pewnie jakaś sraczka,która 3 lata temu zaskoczyła,a teraz znów jest sraczką po raz drugi i chce się wymieniac informacjami na temat przytulanka,tempek,śluzików,świeczuszek itp...:classic_cool:

Gość gość
pudło, to nie był temat staraczek :)

Gość gość
Nie zesraj się tylko:D jak na razie,to ty się męczysz szukaniem tematu,CIEMNOTO :classic_cool:

Gość gość
jedyne co mnie dziwi, że nie wprowadzili tu komentarzy z zalogowanymi nickami, skończyłoby sie szybko to chamstwo. Na szczęście jest tu jeszcze wiele fajnych osób.

Gość gość
gość dziś dziekuję ci baaaaardzo! jesteś wielka :):):)

Gość gość
Wiedziałam,ze matoł nie potrafił znaleźć tematu,bo nowa wyszukiwarka za trudna:D hahahaaaaa

Gość gość
to ja znalazłam ten temat i to nie poprzez wyszukiwarkę kafeteryjną:P Polecam każdemu kto szukać tematu wpisać tytuł czy co się tam pamięta w google i na koniec dodać "kafeteria forum". Google znajdzie wszystko:P Nawet tematy które są usunięte.

Gość gość
Wow,cóż za przebiegłość.Niczym haker internetowy.Medal chcesz?

Gość gość
nie:D po prostu odpisałam na twoją złośliwą wypowiedź, że nie znalazłam tematu w tutejszej wyszukiwarce i przy okazji napisałam autorce jak ma szukać na przyszłość innych tematów. Masz z tym jakiś problem?

Gość gość
gość dziś pisz sobie dziunia co tam chcesz, humoru i tak mi nie zepsujesz, jestem szczęśliwa, że ktos pomógł mi go odszukać, są tu jeszcze fajni ludzi. Z dziewczynami z topiku piszemy nadal, tyle że gdzie indziej. Tego chamstwa jaki miedzy innymi ty reprezentujesz nie da się znieść. Nie byłabyś taka chojraczka, jakbys musiała pisać z loginu, a tak to tchnie tchórzostwem. Koleżanko, która mi pomogła - dzieki wielkie raz jeszcze :)

Gość gość
No to sie nie wysiliłaś ze swoją ripostą.Wyszukiwarka google czy wyszukiwarka kafeteryjna,to żadna różnica dla człowieka myślącego,ale na kafe trudno o takie osoby.Ty i autorko to jedna swołocz