Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość30lat

JAK zwabić i olać FACETA

Polecane posty

Gość gość30lat

sprawa wyglada tak- podobam sie swojemu koledze Jarkowi, ktory ma kolege Radka, ktoremy tez sie podobam. Radek to taki typ, ktory podoba sie dziewczynom i "korzysta z tego przywileju". niestety on tez mi sie troche podoba ale nie moze nic byc bo sprawilabym przykrosc Jarkowi swojemu wieloletniemu koledze. chciala bym jednak utrzec nosa Radkowi, ktory bawi sie dziewczynami, chciala bym jeszcze bardziej mu sie spodobac tak aby zwariowal na moim punkcie i dac mu kosza. tylko jak tego dokonac gdy z Radkiem widze sie tylko wtedy gdy umowie sie z Jarkiem (np do pubu). dodam, ze nie jestem juz nastolatka i wiem ze to co kombinuje jest dziecinne ale co tam;)

Gość gość30lat
.

Gość dupniety_na_umysle
Nie zrozumiałem.

Gość wszystkie jarki to pedzie
dawaj mu sie podrywac I udawaj ze jestes taka ktora latwo moxna zbalamucic. to proste. a na koniec bzyknij jarka.

Gość gość30lat
niestety on mnie niezle zna i mniej wiecej wie jaka jestem. raczej domysla sie ze nie jestem latwa, za to ostatnio zauważyłam, ze dyskretnie na mnie spoglada, dotyka itp. po prostu wiem, ze troche mu sie podobam ale z racji tego ze jest kolega jarka zachowuje dystans. jak sie zachowywac aby on jeszcze bardziej sie nakrecił?:)