Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam

Polecane posty

Gość gość

Kupi£am nowe buty w sklepie sprawdzałam wygodne i wg. W drodze do domu rozmyśliłam się zę brzydkie niewygodne jest możliwośc oddania wymiany na inne w tej samej cenie niewiem co powiedziec w tym sklepie jutro z jakiej przyczyny ale powini przyjąc

Nie musisz się tlumaczyć. Rozmyśliłaś się. Nie pasują ci do garderoby.

Gość gość
Polecam kupowanie bucików na allinside.pl. Wtedy się nie rozczarujesz ;) Serio, sama kupiłam tam w ciemno kilka par i zawsze byłąm zadowolona ;)

Gość gość
ja zawsze kupuje wojskowe glany lubie skorzane buty stopka: trep to tylko trep nie spodziewajmy sie po nim polotu

Gość gość
idziesz i oddajesz powiesz że cisną ciebie ja zawsze tak mówię jak kupię w jednym sklepie a zajdę do drugiego są jeszcze ładniejsze i tańsze to tamte ide zwrócić trochę dyskusji jest może pani inne wybierze i lata pokazuje ja mówię dziękuję:)

Gość gość
ale jesteście durne ,że tak robicie, możecie zastanowić się pięć razy przed zakupem, nikt was w sklepie nie pośpiesza ani nie każe wam w ogóle ich kupować, rozumiem zwrot bo coś się stało, bo np. nie zauważyłyście,że są źle wykonane czy coś w tym stylu, ale nie że stwierdziłyście,że jednak wam się nie podobają, albo w drugim sklepie są tańsze, to trzebabyło najpierw sklepy oblatać a nie zawracać doopę i narażać sprzedawcę na straty. Zastanówcie się, bierzecie towar i przynosicie za dzień lub dwa, a w tym czasie może ktoś inny by je kupił a tak to sprzedawca jest stratny bo towar wraca do niego,no ale co was obchodzi sprzedawca, ja prowadzę swój sklep i tacy klienci mnie doprowadzają do szału, na szczęście nie trafiają się często, zawsze proszę o dokładnie przemyślane zakupy