Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! !!

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj napisalam wiadomość pewnemu Panu, tranwestycie u którego kobiecość polegała na świeceniu tyłkiem, a przy tym PRAWDZIWE oceny potrafi wyśmiewac oceniając wyłącznie po zdjęciach profilowych na portalu społecznościowym mówiąc bez ogródek że kobieta jest brzydka czy wygląda jak jakies zwierzę, siebie natomiast ma za kanon piękna, choć nosi peruki, nakłada masę podkładów itd. Jest po prostu facetem i cokolwiek by nie zrobił, bez operacji nie bedzie kobietą. Napisalam co myślę w prywatnej wiadomości, bez ogródek majac świadomość ze posługuje sie personaliami. Owy Pan upowszechnil moje zdjcia na swoim fanpagu w celu osmieszenia, wyrwal słowa z kontekstu i obrażał przyrownując do zwierzecia licząc, że ludzie pójdą za nim, niestety pominął moją całą wiadomość i swoje odpowiedzi. Reasumując, czy ten Pan moze odpowiadać prawnie za upowszechnianie mojgo zdjęcia bez mojej zgody? Prosze o pomoc.

Gość gość
na pewno tak , przeciez opublikowanie czyis zdjec bez zgody twojej osoby jest zabronione :-), tym bardziej ze cie obrazil