Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gimbazka

Na Kafe chyba same gimbazy piszą!

Polecane posty

Gość gimbazka

Tak, wiem co mówię. To niemożliwe, że dorosłe kobiety z dziećmi na utrzymaniu mają jeszcze czas na Kafe. Poza tym to słownictwo... Typowe dla gimnazjalistów. Szkoda słów... Współczuję waszym dzieciom, że mają takie matki. Rozumiem raz na jakiś czas się o coś zapytać w razie wątpliwości, ale szczekać jak przekupa na targu, jaki poród jest lepszy, jakie karmienie, palące kobiety w ciąży. Żal mi was... Kobiety bez przyszłości, bez marzeń. Nie wierzę, że tu siedzą dojrzałe kobiety z dziećmi i domem... Nie mogę tego pojąć. Dobranoc drogie panie, a właściwie koleżanki... :)

Gość gość
Mam 24 lata a syn 7. Pracuje, mam męża, dziecko, dom. Mówi się wiele o młodych markach, obraża itp. Skończyłam tylko gimnazjum. Ale wiecie co? Nie jest mi wstyd. Wstyd byłoby mi być taka matka jak tutaj niektóre. Te które rzucają,, szmata, bachor, suka". Nie wierzę że siedzą tu wspaniałe matki, kochające dzieci. Takich mało tu. Większość to przepełnione nienawiścią, złością, zazdrością baby! Rzadko wchodzę ( czas) ale kiedy wejde to wyzwiska. Ogarnijcie się! !!

Gość gość
ale durna jestes autorzynko

Gość gość
pokolenie gimbazy weszło w okres rozrodczy:D najbardziej mnie śmiesza te durne tematy zupełnie nie związane z macierzyństwem np. pensje Panów mężów. Albo jak jakas pisze o seksie, to tak smiesznie brzmi - "seks z MĘŻEM", przeciez nikogo nie interesuje z kim ona seks uprawia. Są też laski które nałogowo doszukuja się błędów ortograficznych albo gramatycznych - pewnie tego ich nauczyli w gimnazjum :D i generalnie jedno wielkie chamstwo tutaj panuje, pozdrowienia dla gimbazy:D