Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj napisalam wiadomość pewnemu Panu, tranwestycie u którego kobiecość polegała na świeceniu tyłkiem, a przy tym PRAWDZIWE oceny potrafi wyśmiewac kobiety oceniając wyłącznie po zdjęciach profilowych na portalu społecznościowym mówiąc bez ogródek że kobieta jest brzydka czy wygląda jak jakies zwierzę, siebie natomiast ma za kanon piękna, choć nosi peruki, nakłada masę podkładów itd. Jest po prostu facetem i cokolwiek by nie zrobił, bez operacji nie bedzie kobietą. Napisalam co myślę w prywatnej wiadomości, bez ogródek majac świadomość ze posługuje sie personaliami. Owy Pan upowszechnil moje zdjcia na swoim fanpagu w celu osmieszenia, wyrwal słowa z kontekstu i obrażał przyrownując do zwierzecia licząc, że ludzie pójdą za nim, niestety pominął moją całą wiadomość i swoje odpowiedzi. Reasumując, czy ten Pan moze odpowiadać prawnie za upowszechnianie mojgo zdjęcia bez mojej zgody? Prosze o pomoc.

Gość gość
Jasne, że może za to odpowiadać. W końcu nie wyraziłaś zgody na rozpowszechnianie swojego wizerunku. Wystarczy, że zgłosisz sprawę na policję i faceta (?) ścigną :)

Gość gość
Tylko czy sama nie poniose konsekwencji z racjii tego co napisałam mu w prywatnej wiadomości

Gość gość
A groziłaś mu w tej wiadomości? Jeśli tak to gorzej dla Ciebie. Jeśli nie ale tylko go nawsadzałaś i nawyzywałaś od najgorszych to z tego zawsze można się wytłumaczyć :p Pozatym rozpowszechnianie czyjegoś wizerunku jest nie porównywalne do tylko napisanej wiadomości.. Więc działaj, ja bym faceta udupiła;p

Gość gość
piszesz o rafalali ???

Gość gość
widziałam. zgłoś nadużycie ! ale Cię ośmieszyła ta baba z fiutem

Gość gość
ta cała nina jest nienormalna ! jakim prawem pokazała Twoje zdjęcie i poddała pod krytykę ludzi ! weź coś z tym zrób kobieto

Gość gość
Owszem rafalala, ni grozilam tylko nawrzucalam jej.

Gość gość
Ten Pan na moją groźbę zgloszenieukuo jesli nie usunie tego: "d***** poczytaj prawa fb, wrzucajac zdjecie na te strone pozbawiesz sie do niego praw nieuku wiec sie p*****l!

Gość gość
no to jak nawrzucałaś to nie masz się co martwić;p Działaj dziewczyno :p

Gość gość
pojechało Cię to coś na całego. Zgłoś to, myślę, że to nie tylko udostępnienie ale nagonka