Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alisonnnn

Rozwód po pół roku?

Polecane posty

Gość Alisonnnn

Witam, W 2008 r sie pozanlismy, w 2014 wzielismy slub, poł roku po ślubie myślę o rozwodze.Wiem, strasznie to brzmi...ale Moj mąż ciagle jara trawe, cofa sie w rozwoju, nic mu sie nie chce , ciagle słysze "przypomnij mi...!@#$"i sa to przypomnienia typu zadzwonic do babci, kupic prezent na dzien babci, odebrac koszule, zrobić zakupy.On ma 34 lata ja 30...dzieci brak...Nie byl wczesniej aniołem, ale spedzalismy czas razem, mielismy plany..teraz jego postawa to :nic mi sie nie chce"nie mam czasu, nie mam pomyslu,zrob sama.On nie ma perspektyw i checi a ja juz czuje sie bezradna, bo staram sie stac na glowie by choc "troche sie mu chciało...Sa codziennie obiady,kolacje, jego seriale,przekaski cista, posprzatana i wylizana chata, seks 3-4 razy w tygodniu..Dziewczyny...trace siły!czuje sie niedoceniana, niekochana...mysle o rozwodzie bo czuje ze z kazdym dniem jest coraz gorzej a jestem bezradna bo nie mam wpływu na jego zachowanie... On nie pyta jak się czuję, jak mi minął dzień, dlaczego jestem smutna...?Czy jest jakas metoda walki z marihuana?czy jest mozliwosc go tego odzwyczajenia? pozdrawiam

Gość gość
ale on wcale nie chce przestać palić! wzięłaś za męża narkomana i nie chcesz odejść - to się teraz męcz!

Gość Alisonnn
masz racje, mecze sie, to moje brzemie, ale jestem z tym sama i nie mam z kim o tym porozmawiać a on wielokrotnie powtarzał ze chce sie zmienic, ze chce to rzucić, mial nawet przerwy, byly postepy ale teraz to juz mi rece opadaja i łzy leca...

Gość gość
Widziały galy co brały