Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlekomania

czy wasze dziec***iją mleko

Polecane posty

Gość mlekomania

mam 2 synów 4 lata i 7,5 roku i moje chłopaki gdyby mogli pili by tylko mleko ale co z z daniami z mleka. starszy tylko płatki, kakao mleko z chlebem zacierki i budyń i mleko w czystej postaci. młodszy to co powyżej plus ryż na mleku i kaszkę co prawda starszy syn nie zawsze ma ochoty na mleczne co w postac***icia wypijał by z lodówki;\ zaś młodszy to mógłby zorganizować dzień posiłkowy na tych daniach wielki fan mleka. słyszę wiele jak inne matki mówia że ich dzieci mleka nie piją a jeżeli to tylko w postaci płatek i kakao albo wcale....patrzaa na swoich chłopaków jestem zdziwiona..no ale każdze dziecko ma swoje smaki jak to jest u was

Gość gość
mój starszy syn pił tak do 4 roku życia kakao-1- 2 razy dziennie ,młodszy 4 latek 2 kubki dziennie mleka ,rano niecały wypija wieczorem cały no i obowiązkowo muszę dodawać łyżeczkę miodu . Płatki rzadko jedzą z mlekiem ,jogurty jakieś serki od czasu do czasu ,młodszy jeszcze wypije czasami maślankę ,jogurt .

Gość gość
Mam prawie 3 l córkę która mleka nie lubi za bardzo. Tylko mm wieczorem z kaszką chce. Kakao nie bardzo. Czasem płatki z mlekiem

Gość gość
3 latka i mm?