Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi czy jego zachowanie jest normalne, bo już mnie trafia!

Polecane posty

Gość gość

O co jemu chodzi? Przy każdej sprzeczce mówi że ma mnie dosyć i nie chce ze mną być! ma 29 lat! ileż można! co więcej ostatnio powiedział mi że w jednej sytuacji wierzy siostrze nie mi bo ja jak zwykle zmyślam. Siostra jego mnie obraziła, ale podczas rozmowy z nim wyparła się wszystkiego na co on stwierdził że to sobie zmyśliłam. To jest jego siostra i on jej zawsze będzie wierzył. Czy mój facet to skończony idiota?

Gość gość
słabe provo

Gość gość
nie obchodzi mnie stopka: guru mozna znalezc se wszedzie

Gość gość
to nie jest żadne provo pytam poważnie. dosłownie takie słowa słyszę od swojego faceta. to nie jest normalne chyba?

Gość gość
nie wiem czy idiota, ale na pewno niedojrzały. Mój były miał to samo jeśli chodzi o zrywanie. Co pięć minut ze mną zrywał. Na początku się tym przejmowałam i prosiłam, żeby tego nie robił, potem już mi było wszystko jedno bo wiedziałam, że i tak mu przejdzie, a jak w końcu sama go w dupę kopnęłam to się nie może odczepić od 1,5 roku...:/

Gość gość
nie jest ale idiotow nie sieja, sami sie rodza stopka: pracuje na pol etatu w media markt

Gość gość
też o tym myślę bo mam już dosyć! jak można z kimś zrywać bo się człowiek pokłóci. Zdania nie można swojego wyrazić bo on obrażony, milczy, nie odzywa się do mnie po kilka dni. A ta jego siostrzyczka to już w ogóle, nie odzywa się do mnie po tym jak mnie obraziła! a on powiedział że to ja kłamie. Aż mną telepnęło. Ja rozumiem więzi rodzinne, ale czy to nie ze mną ma życie układać? on siostrze wierzy? a jaki ja bym miała cel żeby kłamać.

Gość ZAM TO
Przerabiałam to z moim ex mężem - słuchał tylko mamuni i starej panny siostry !!! Pozwalał im mnie obrażać , ponizac itd! Skoro k u rwa ma 29 lat i jest takim i d iotą to go lepiej juz zostaw!!! Teraz jestem z facetem co ma 30 lat i non stop gra ... i tez powinnam go zostawic,ale wiem jak jest - człowiek sie przyzwyczaja itd ... daj spokoj dziewczyno jak nie macie dzieci olej go !

Gość gość
i te teksty że wciąż się czepiam. ja po prostu nie dam się poniżać, jeszcze gówniarze która w wieku 15 lat zaszła w ciąże. non stop pożycza jej kasę, na mnie nie wydaje złotówki. na urodziny złożył mi życzenia i tyle, ogólnie dla jego rodziny jestem ' paniusią i mam zmienić styl ubierania się bo się stroję za bardzo'

Gość Znamto
w dodatku mam tez taki problem,ze sie obrazi i nie odzywa,bo go opier dzielam ,ze gra !! W domu jest co robic , ja pracuje po 12h ... nie mam juz sily... a Ty daj sobie spokoj ,bo jak ma tyle lat i jest id iota to lepszy nie bedzie!

Gość znamto
Wiesz,ze to ,ze miala `15 lat jak zaszla w ciaze to nie powod zeby ja oceniac, ale skoro sa dla Ciebie zli to zostaw to . Moj tez mi nie nic kupil na urodziny , na swieta..... :(