Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największą zaletą bycia singlem...

Polecane posty

Gość gość

..Jest to, że nie obchodzi sie tych durnych walentynek :D Gęsi z kafeterii już teraz o tym gadają jakby to było ważniejsze od Gwiazdki czy Wielkanocy :D Dla każdego normalnego faceta to jest kojelny głupi obowiązek, a dla was to nie wiadomo co :D I jeszcze te wszystkie idiotyczne prezenty! Czy ktoś może mi wyjaśnić po diabła wam te pluszowe misie skoro macie więcej niż 12 lat? :D

Gość gość
A ja mam namiętny wieczór w planach z moim kurczaczkiem...14 luty :*

Gość gość
Chętnie posłucham tych zalet :)

Gość gość
11:14 No właśnie o tym mówie! :D Jeszcze 3 tygodnie, a ty już masz plany! Ciekawe ile dni przed Wielkanocą zaplanujesz co bedziesz robić! Nie wiem już czy z was sie śmiać czy płakać. 11:15 czytaj ze zrozumieniem pało!

Gość gość
też jestem singielką i zniesmacza mnie twój poziom agresji :D

Gość skarbie wypnij się
będzie gorąco będzie się działo

Gość gość
A co w tym jest agresywnego? Że śmieje sie głupoty? :p Tak trzeba robić :p

Gość ty trollu chorobny
autorze, co robisz na kafeterii? przecież Twoje forum to prawiczek.pl ewentualnie koniobijca.pl

Gość gość
Jezeli to jest dla ciebie najwieksza zaleta, to chyba nie oplaca sie byc singlem

Gość zostanie ci gumowa lala
autorze kobiety gardza mezczyznami prezentujacymi twoja postawe

Gość gość
Skoro gardzą to tym bardziej na mnie nie zasługują :D Jak można być taką gęsią, która traktuje taką pierdołe jak walentynki jakby to było jakieś święto? Żaden facet nie traktuje tego poważnie, wie że to jest głupota, którą trzeba odwalić żeby awantury nie było :D

Gość gość
namiętny wieczór hmm

Gość nic dodać nic ująć chi chi
Jak mój skarb nie zaplanuje czegoś super na 14 lutego to na drugi dzień może się już pakować. Szanujmy się drogie panie.

Gość gość
Dla mnie najlepszy był związek luźny... przyjeżdżałem do niej na weekend cały ona mi gotowała, ścieliła łóżko, sprzątała i kochała się ze mną do upadłego nic nie kupowałem ani nie dawałem jej pieniędzy :)

Gość gość
"gość dziś Dla mnie najlepszy był związek luźny... przyjeżdżałem do niej na weekend cały ona mi gotowała, ścieliła łóżko, sprzątała i kochała się ze mną do upadłego nic nie kupowałem ani nie dawałem jej pieniędzy usmiech.gif" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie wiem, czy Ty jesteś autorem szanowny Kolego ale postawię moją pensję, że byłeś w LUŹNYM związku WŁAŚNIE dlatego, że panna nie miała wymagań i nie brała Cię za mordę. A teraz dorzucę kolejną pensję z przyszłego miecha o zakład, że gdybyś się napatoczył na jędzę co Ci będzie fochy walić z szybkością karabinu, tupać nóżką, a nawet wydrze piękną mordkę i potraktuje dziurę jak kartę przetargową to będziesz latał pokornie jak psinka z jęzorkiem na wierzchu. Na koniec po pół roku jazdy z jędzunią oświadczysz się i będziesz pokornie łożył pieniążki na nią i Wasze bachorzęta :P Sory ale jesteś mężczyzną - nie unikniesz potęgi Waszego wrodzonego masochizmu :P

Gość gość
Największa zaleta bycia singlem to fakt, że nikt nie zrobi w bambuko: - nikt nie zaskoczy nas objawieniem, że chemia się wypaliła po roku - nikt nie zaskoczy nas objawieniem, że się zabujał w koleżance z pracy - nikt nie zaskoczy nas objawieniem, że jednak średnio nas kochał te całe 3 lata, tak "na bezrybiu" bo ex-dziewczyna była bardziej pociągająca i uwodzicielska - widok gołego doopska strony drugiej w wyrku razem z randomową obcą laską zostanie singlowi oszczędzony - jest więcej LEBENSRAUM we własnym mieszkaniu - mniejsze rachunki za prąd, wodę - mniejszy syf - mniej nerwów i stresu Jak mi coś jeszcze wpadnie to napiszę :)

Gość gośćela
Święty spokój możliwość robienia czego się chce, na co ma się ochotę, bez tłumaczenia się podejmowanie decyzji bez konsultacji z drugą osobą bez dbania o to by ja nie urazić lub dążenia do konsensusu bycie panem/panią samego siebie

Gość gość
Ja jestem singlem i się cieszę bo kobieta wniosłaby w moje życie tylko chaos i negatywne emocje

Gość gość
"gość dziś "gość dziś Dla mnie najlepszy był związek luźny... przyjeżdżałem do niej na weekend cały ona mi gotowała, ścieliła łóżko, sprzątała i kochała się ze mną do upadłego nic nie kupowałem ani nie dawałem jej pieniędzy usmiech.gif" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Nie wiem, czy Ty jesteś autorem szanowny Kolego ale postawię moją pensję, że byłeś w LUŹNYM związku WŁAŚNIE dlatego, że panna nie miała wymagań i nie brała Cię za mordę. A teraz dorzucę kolejną pensję z przyszłego miecha o zakład, że gdybyś się napatoczył na jędzę co Ci będzie fochy walić z szybkością karabinu, tupać nóżką, a nawet wydrze piękną mordkę i potraktuje dziurę jak kartę przetargową to będziesz latał pokornie jak psinka z jęzorkiem na wierzchu. Na koniec po pół roku jazdy z jędzunią oświadczysz się i będziesz pokornie łożył pieniążki na nią i Wasze bachorzęta jezyk.gif Sory ale jesteś mężczyzną - nie unikniesz potęgi Waszego wrodzonego masochizmu jezyk.gif " Nie jestem autorem ale owszem jedna próbowała mną rządzić skończyło się rozstaniem :) na seks przelotny chętnych nie brakuje i jak nie chcę to wiązać się nie muszę - pójdę w piątek do klubu a tam pełno rozwódek albo innych chętnych mężatek je interesuje tylko seks bez dodatkowych pytań...

Gość gość
że mozna zapraszać d***** do domu

Gość annamariajjjjj
Ciekawy temat, muszę przyznać. Niedawno przeczytałam fajną książkę : Zaplecze - Violetty Komar, która również go porusza. Polecam!

Gość gość
Zaplecze - Violetty Komar hahahha :D chyba jednak tak fajna ta książka nie jest że autorka musi spamować po forach reklamując tą książkę

Gość gość
spiyerdalay z tą nędzną książką reklamiarzu