Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona3030

Wykorzystał mnie, znam jego hasło do fb, jak się zemścić

Polecane posty

Wiem, pewnie to dziecinne i prostackie:) ale jestem zodiakalnym skorpionem i dłuuugo pamiętam jak mi ktoś zalezie za skórę. Wydarzenie to miało miejsce w zeszłym roku, w kwietniu. Znaliśmy się wcześniej , ale byliśmy jedynie kolegami. Coś zaczęło iskrzyć, mówił że zawsze mu się podobał i że cieszy się że zerwałam z chłopakiem i jestem sama. Po miesiącu poszłam z nim do łóżka, wcześniej wiecznie do mnie przyłaził. Po tym jak mnie przeleciał przestał się odzywać po czym napisał że dopiero co zerwał z dziewczyną i za szybko nie chce się wiązać. Szkoda że wcześniej o tym nie pomyślał...Po pewnym czasie zobaczyłam go na fb na zdjęciach z jakąś blondyną. Tak sobie myślę co zrobić aby choć przez chwilę poczuł się tak jak ja wtedy te kilka miesięcy temu... znam jego hasło "fejsbukowe" i czasem jak bardzo nudzę się w pracy myślę co mogłabym zrobić. Coś niewinnego... :)

Gość gość
napisz do tej jego blondi że jest pusta i że z nią zrywasz :D

Gość gość
napisz na jego fb jestem gejem albo zmieniam płeć ale tak żeby było wiarygodne

Gość gość
no ale to od razu będzie podejrzane, a jak napisze prywatną wiadomość tylko do tej jego dziuni, że z nią zrywa bo jest pusta itd to tylko 3 osoby będą wiedzieć, a on też takiego rabanu nie zrobi niż gdyby miała mu d**e przed wszystkimi obrobić

Gość gość
daj se luz,nie warto.Smiec zawsze smieciem zostanie,a to ci w niczym nie ulzy

Gość anka883433
Napisz na jego profilu: Witajcie moi drodzy, dziś sporo wypiłem i odważyłem się w końcu, by wyjawić Wam prawdę - uprawiałem seks z facetem i od tego czasu zaczeły się moje problemy z impotencją w relacjach z dziewczynami. Proszę Was o pomoc liczę że uzyska od Was wsparcie, wybaczcie że wcześniej nie zwierzyłem się z moich problemów ale dopiero po pijaku się odważyłem, pomyślałem teraz albo nigdy!

Gość gość
Boże kobieto, przestań uprawiać dziecinadę!! Miej godność i zajmij się swoim życiem. Poprzez mszczenie się, pokazujemy tylko swoją słabość, nie siłę...

Gość gość
Gość już dawno zmienił hasło

Gość gość
baby to sa jednak wredne:-O,nie on pierwszy i nie ostatni cie wykorzysta.Ktos tu dobrze napisal,msciwosc o oznaka slabosci i to jest fakt.Nic mnie tak nie jara,jak kobieta z klasa;-)

Gość anka883433
Pytanie autorki nie brzmiało, czy jej osoba Cię jara, czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
anka-nastepna logicznie myslaca:D.Mnie jaraja kobiety z klasa,tzn takie,ktore maja zasady ciemna maso,a do autorki napisalem w przenosci,a czy ja to obchodzi,czy nie,to juz nie wnikam

Gość anka883433
Co konkretnie było przenośnią?

Wiecie, to okropny prostak który odziedziczył firmę po tatusiu i udaje teraz wielce bogatego, a ja pewnie zniżam się do jego poziomu myśląc o jakiś głupich zemstach...ale trudno. Wredna dla facetów jestem to fakt, ale tylko jak któryś sobie zasłuży :) Ps: co z adresem IP komputera? czy można jakoś dojść kto i skąd pisał...?

Gość anka883433
Jak mu nie będziesz grozić itp tylko zrobisz mały żarcik, to raczej nie będzie dochodził po IP, tylko hasło zmieni

Gość anka883433
proszę :) heheh