Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam zostac samotna matka

Polecane posty

Gość gość
Rób jak uważasz . Będziesz lepszą matką od tych, które zaplanowały wpadkę w celu usidlenia faceta i teraz używają je jako kartę przetargową.

Gość gość
Sama zawiaz sobie macice na supel i siedz tak az do trumny bo innaczej nie mozna, chyba ze poslucham sie ciebie i znajde sobie najlepszego z najlepszych czyli zwyklego polskiego misia pysia z browarem ktory bedzie mnie w*****al albo nic nie bede do niego czuc no chyba ze zalatwisz mi tego wspanialego faceta zdolnego do rodziny w ktorym sie zakocham to prosze bardzo czekam

Gość gość
I zostaniesz dzyndzlem do konca zycia szmato. Naprawde godny nasladowania sposob na zycie.

Gość gość
wszystkie te co sie czepiaja autorki to tylko glupie zakompleksione kurfffy! co was to obchodzi co robi ze swoim zyciem? poyyyebane zacofane moherki.. niewazne ze chlop bije czy jest śmierdzącym leniem, ktory caly dzi spedza przed telewizorem i kobieta utrzymuje nieroba - wazne zeby byl, zeby byla mama i tata.. pierdolnijcie sie w łeb! autorko - rób jak uważasz, w prawdzie nie wiem nic na temat benefitów w uk ale powiem Ci, że jeżeli czujesz się gotowa na dziecko to działaj. Ja też byłam już uważana za nieodpowiedzialną bo mam 20 lat i staram się o dziecko, z moim narzeczonym ( za miesiąc bierzemy ślub). Rodzina mówi że jesteśmy jacyś nienormalni bo on tylko rok starszy i po co nam bachor w takim wieku (usłyszałam to od mojej matki - kiedy wychodziłam ze szpitala, bo jestem po jednym poronieniu). Ale my i tak będziemy robić po swpjemu. NIe przejmuj się tym głupim gadaniem na forum bo ci ludzie za Ciebie zycia nie przezyją. A teraz cała elita kafeterii bedzie mnie wyzywac od nieodpowiedzialnych gówniar i dziwek.. i nie wiem co jeszcze :D

Gość gość
Sama jestes kurfiszonie moherem bez sumienia. Kto jej kaze wiazac sie z lumpem. Co to malo fajnych facetow chodzi po ziemi. Pyerdolone gimby od gender z gownem w glowie zamiast mozgu. Pewnie rodzina tatus-tatus badz mama-mama to tez wedlug was normalne zjawisko, zaslugujace na zrozumienie. Myslicie, ze takie nowoczesne jestescie, bo funty zarabiacie. Zobaczymy jak tej kurfy bekart bedzie sie czul gdy do szkoly pojdzie, jak jego rowiesnicy beda z ojcami sie bawic, a ono tylko ze zy****a matka bedzie musialo za reke spacerowac. Kurfa co za poyeby, chcace swiadomie bekarta robic. Ja pyerdole. W tym UKu to naprawde sam polski plebs zamieszkal.

Gość gość
taak jasne tylu fajnych facetow chodzi po ziemi zwlaszcza nie-rozwodnicy, nie-dzieciaci, nie-zonaci, nie-w separacji,oczywiscie ze tak

Gość gość
13:50 Czytaj popierdolencu ze zrozumieniem. Jakie gimby? Kobieta jest po30 to z gimbą nie miała nic wspólnego . Gowno cię obchodzi jej macica .

Gość gość
Jej jak i twoj umysl sa na poziomie dziewczyn z gimnazjum. Wiek nie czyni czkowieka doroslym tylko jego zachowanie i sposob myslenia. Po was widac, ze jestescie zwykle dzyndzle. Ciekawi mnie gdzie byli wasi rodzice jak trzeba bylo was na ludzi wychowywac.

Gość gość
matko, ale ludzie pluja jadem, ja to szczerze mowiac mam ojca, ale tak jakby go nie bylo, mial wszystko w d***e, tatusiowie to czesto nieobecni sa, facet w sumie moze zrobic dziecko i tyle, tylko do tego sie nadaja

Gość gość
Acha czyli dorosle myslenie twojego wydania: nie decydowac sie na dziecko dopoki nie ma sie faceta a jak sie go nigdy nie znajdzie albo pojawi sie kolo 40tki kiedy nie mozna miec juz dzieci to co wtedy?

Gość gość
ich wszystkich boli to, ze nie jestes naiwna 18latka popuszczajaca szpary na imprezce, nie moze im sie pomiescic w glowie ze to twoja swiadoma decyzja, ze nie moga cie zeszmacic :D

Gość gość
to facet jest szmata w takiej sytuacji ahhahahha wykorzystany w odpowiednim celu i mozna go kopnac w d**e

Gość gość
Dorosle myslenie, to planowanie rodziny w odpowiednim wieku i z odpowiednia osoba. Rodzina to nie spuszczanie sie do kobiecej psituchy przez jakiegos faceta, w celu splodzenia dziecka. Takie cos nazywa sie robieniem bekarta a nie zakladaniem rodziny. Zalosna jestes.

Gość gość
a co mnie obchodza jakies bekarty, w kazdej rodzinie jakas patologia, ja tam nie jestem idealistka ze bedzie pieknie niczym w reklamie delmy, moj ojciec jest tego przykladem, myslisz ze ja bylam szczesliwa jako dziecko? niee

Gość gość
za to matke kocham i ciesze sie, ze dala mi zycie, mimo ze bylam nieszczesliwa przez ojca pijaka

Gość gość
chcesz dziecko to sobie urodz, ale utrzymaj je sama, a nie wyciagasz lapska po kase od panstwa. kiedys pobieranie zasilkow to byl wstyd, a teraz to sposob na zycie wielu Polek za granica.

Gość gość
Czyli ten odpowiedni wiek juz jest za mna tak?bo mialam czas na planowanie, a moze planowalam jezeli myslisz ze w zyciu mozna wszyystko zaplanowac jak w kalendarzyku i ze mozesz tak latwo odtyknac wszystkie punkty ze swojej zyciowej listy to nic nie wiesz, czasami trzeba rzucic podkrecona pilke

Gość gość
styl zycia polek za granica? tak nie popierazm tego jak wielodzietna pelna rodzina przyjezadza tu i wali system mamusia i tatus na zasilkach siedza w domu i sie smieja ale to co innego kiedy samotna kobieta chce wychowac dziecko i nie ma pomocy od nikogo i pobiera wtedy zasilki

Gość gość
Nie wiesz jakbys sie czula jakbys ojca nie miala. Ja jestem facetem i tak sie sklada, ze jestem w zwiazku z panna z dzieckiem. Dlatego poniewieram ta szmata, bo wiem na co ona chce takie dziecko skazac. Wiem co takie dziecko przezywa. Wiem jak cierpi. Widze jak do mnie lgnie, jak potrzebuje ojczymej milosci, jak pragnie przebywania z ojcem. Moja kobieta zle w zyciu wybrala, ktos ja zranil. Jednak nigdy swiadomie nie pozbawilaby dziecka ojca. Takie cos jest po prostu barbarzynstwem. Uprzedzajac twoje epitety. Tak czuje sie frajerem, bo kazdy normalny facet wychowujacy nieswoje dziecko bedzie sie tak czul. Jednak milosc tego dziecka do mnie jest silniejsza niz moje poczucie frajerstwa. Dlatego podwojnie gardze ta szmaciuga, bo niedosc, ze skazuje dziecko na sierocinstwo, to jeszcze potencjalnego przyszlego jej partnera, na frajerstwo.

Gość gość
facet i tak zostawi w wiekszosci, ja tam nie wierze w milosc faceta, oni kochaja tylko seks

Gość gość
dobrze, przekonalas mnie zawiaze sobie macice zakleje tasma i codziennie bede odprawiala modlitwy ze nie moge miec dzieci mimo zestem zdolna to nie moge popelnic tej zbrodni i ze umre tak juz nie spelniona a jak zesla na mnie jakies laski to bede mogla sobie kupic psa albo misia z zabawkowego

Gość gość
A ty sie czuj lepsza ode mnie bo masz samca i co najwazniejsze mozesz splodzic potomka bo tobie wolno a mnie nie, to co ze twoj facet moze bedzie krzyczal robil awantury nikt nie jest idealny to co najwaniejsze ze masz samca i mozesz a ja nie mam i nie moge, tak poslucham sie ciebie

Gość gość
p*********e o jakiejs moralnosci, ale to jest natura czlowieka, facet przeciez tak korzysta, ze kobieta to d***** i moze sobie wiecznie *****c! jest przeciez wiele samic na 1 samca, czego sie czepiacie? wy mozecie zachowywac sie jak zwierzeta to my tez, taki instynkt

Gość gość
No i dzyndzle

Gość gość
ja jestem taka wlasnie samotna z wyboru juz 4 rok:)i nie zaluje decyzji i jakos sobie radze:)nikogo o zdnaie nie pytalam.a ojciec nie wie ze jest ojcem , bo alimentow tez nie chcialam/

Gość gość
Kolejna kurfa. Dobrze mówią, ze panny z dzieckiem, to szmaty służące tylko do rochania

Gość gość
k***a to ta ktora sie puszcza naprawo i lewo a potem ma dzieci ale taka ktora tego nie robi tylko swiadomie chce ten jeden raz wykorzystac zeby miec dziecko to chyba nie jest k***a co, a tak poza tym postanowilam poczekac max ile sie da czyli do 35 moze kogos znajde a jak tak sie nie stanie i bede tuz przed menopauza moze 40 tka to wtedy zajde w ciaze na razie!

Gość gość
Daj namiary to chetnie sie z toba podupcze. I tak ci na niczym nie zalezy, wiec zaden problem.

Gość gość
Ja tez chetnie spuszcze sie do twojego wora miedzy nogami szmato. Bedziesz miala ladnego, czarnowlosego bekarte. Bedziesz po ulicach tak szpanowala swoim bekartem, ze wszyscy beda cie palcami wytykac. To jak. Kiedy moge cie wydopczyc szmaciuro.

Gość gość
Polacy to jednak najpodlejszy naród na świecie!!!