Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takazaplątana268

Myślicie już o wakacjach? Jeśli tak to...

Polecane posty

Gość takazaplątana268

Jest dopiero styczeń, ale zanim coś się zorganizuje tu dużo czasu mija. Pytam z ciekawości gdzie się wybieracie i jakie zagraniczne kraje polcacie? Myślę o grecji, ale nie mam pojęcia jakie dobre biuro podróży wybrac. Prosze o wypowiedź :)

Gość asiutka
Nie, na razie ferie

Gość gość
Ja jeżdżę przyczepą kempingową tam gdzie chcę i gdzie mnie oczy poniosą :) Nie wyobrażam sobie jeździć z jakimkolwiek biurem i trzymać się sztywno ich wytycznych tzn. plaża - hotel, ewent. dziś zwiedzamy muzeum, jutro wodospad etc. To nie dla mnie. Jestem wolnym człowiekiem i to mnie kręci na wakacjach :) W tym roku chyba kierunek Chorwacja.

Gość gość
Polecam karaiby :) , bylam rok temu, syn mial 7 lat, dobrze zniosl dlugi lot :) . Z Europy polecam Portugalie, Hiszpanie, w Grecji musisz uwazac na kamienie na plazy

Gość gość
Jezeli wyspy karaibskie to raczej max do marca - kwietnia.

Gość gość
Myślimy o 2 tygodniach w Chorwacji z tym, że trochę się wahamy bo młodszy synek dopiero we wrześniu będzie kończył rok (planujemy jechać czerwiec - lipiec ) i nie wiem czy nie będzie ciut za mały na 2 tygodnie za granicą.

Gość gość
Mysle ale o zimowych :) Za 5 tygodni w Alpy jedziemy :)

Gość takazaplątana268
Dziekuje za odpowiedzi. Jesli chodzi ogólnie o wakacje to nie mogą być za drogie. Bogaci to my nie jesteśmy dlatego narazie nie możemy sobie pozwolić na karaiby.

Gość tremakitpread1983trsbu
Ja jeżdżę przyczepą kempingową tam gdzie chcę i gdzie mnie oczy poniosą Nie wyobrażam sobie jeździć z jakimkolwiek biurem i trzymać się sztywno ich wytycznych tzn. plaża - hotel, ewent. dziś zwiedzamy muzeum, jutro wodospad etc. To nie dla mnie. Jestem wolnym człowiekiem i to mnie kręci na wakacjach W tym roku chyba kierunek Chorwacja. Jasne http://k2s.net/vis1

Gość Vicktor
Wiecie jak to jest - im więcej pieniędzy, tym mniejszy problem. Ale i mniejsza kreatywność przy przygotowywaniu wakacyjnej wyprawy. Chyba trzeba zachować rozsądek. Wygoda czy przygoda? Nawiązuj się chwaląc się nieco, ja raczej ogarnę wyjazd do jakiegoś dużego europejskiego miasta. Na własną rękę będę zwiedzał i jednocześnie odpoczywał. Zdecyduję się raczej na rezerwację czegoś w bookapart.com, bo mają wiele lokalizacji i przystępne ceny. A to ważne.

Gość gość
My lecimy w maju na kręte,wtedy temperatura jest ok 20-25 stopni a nasza corka będzie miała wtedy niecale 11 mcy wiec mysle ze nie będzie zle... Lecimy na 14 dni:)

Gość gość
my w tym roku w Polsce, jako pierwszy będzie spływ kajakowy Wełną i pobyt w Gościńcu Gryszczeniówka :) a co dalej to dopiero planujemy:) ale aktywnie!

Gość gość
Tak, myślimy. I chyba w maju pojedziemy gdzies na południe Europy na tydzień (a jeśli nie uda się w maju to w czerwcu nad Bałtyk). Potem w połowie sierpnia łódki w Chorwacji. :) A w międzyczasie wypady na przedłużone weelendy.

Gość gość
To ja ta od karaibow- bylismy w lutym, nie pomyslalam, ze to nie czas na wakacje :) .

Gość gość
dziewczyny mam termin porodu pod koniec kwietnia i nie jesteśmy zbyt majętni, ale chciałabym (jeśli z dzidziusiem będzie wszystko ok) pojechac gdzies w wakacje choćby na tydzień.... znając życie nic z tego nie wyjdzie, 4lata wybrac się nie możemy, a teraz dojdzie maluch to pewnie tym bardziej... ale z 3-4miesięcznym dzieckiem można gdzieś się w ogóle wybrać, oprócz sypialni? :)

Gość gość
Nie planowalabym urlopu z takim maluszkiem, moj np mial 4 mce kolki i ciagle sie darl, do tego komplikacje po porodzie i miesiac w szpitalu.. Nie zycze Ci tego ale roznie to bywa

Gość gość
tak myślałam... :( dlatego nic nie planuje, jeśli coś dojdzie w ogóle do skutku to pewnie to będzie bardzo spontaniczny wypad.... tylko jestem ciekawa, czy ktoś ma jakieś wakacyjne doświadczenia z takim maluszkiem i ewentualnie mógłby polecić jakieś miejsce...?

Gość gość
Zostaw dzieciaka dziadkom i jedź na tydzien. Odpoczniesz.

Gość gość
Moj syn ma teraz 4 mce, te kolki juz przeszly ale i tak na wakacje sie nie wybierzemy nigdzie, nie wiem czy zabkowac nie bedzie maly .. Eh. Starszy syn jak mial rok to bylismy w Grecji, super bylo, na 2 lata hiszpania, Portugalia itd a na 7 rok karaiby, ale zaplacilismy jak za zboze. A teraz mi Meksyk chodzi po glowie .. Ale nie da rady z takim bablem

Gość gość
ło matko :D ja nawet nie marze o takich wczasach, bo nas nie stać... ale gdzieś choć symbolicznie.... właściwie nigdy nie byłam na prawdziwych wakacjach dlatego cokolwiek też mnie zadowoli :) no ale pewnie będzie lipa, coż, maluszek najważniejszy :D dziadkom nie zostawi bo... ja jestem sierota, a rodzice męża są jakby to powiedzieć "wiekowi", po drugie musiałabym obciąć sobie chyba cyca :D, po trzecie, bądz włąściwie po pierwsze! zostawić??!!! what??!!! :D nigdy w życiu :)

Gość gość
Wspolczuje :( . Nas stac na urlopy ale co z tego jak jestesmy sami na emigracji .. Wolalabym w pl byc blisko rodziny i miec mniej, teraz juz za pozno .. No i moj maz nie urodzil sie w pl, nie umie pisac ani czytac po polsku :/ koszmar jakis

Gość gość
up

Gość gość

Tylko Kanary :) W tym roku Teneryfa pod koniec września :)