Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huuricane

Żele do mycia twarzy.

Polecane posty

Mam problem z cerą. Nigdy tak nie miałam, w wakacje pracowałam w fast foodzie i od tamtej pory mam kłopoty. Co miesiąc przy dziewczęcych problemach pojawiały mi się dwie trzy krostki i wraz z końcem okresu krostki znikały. Po za tym zakrywałam je i bylo ok. Po pracy przy oleju itd zaczęło byc nieciekawie. Teraz mam pełno krostek i po ostatniej kuracji żelem ( do oczyszczenia skóry ) jest jeszcze gorzej. Znacie jakieś kremy, żele itd które mogą pomoc? Nigdy tak nie miałam i to stalo się krępujące. Nie chce nakładać masy podkładu żeby tego nie było widać. To podobno pomaga w tworzeniu się nowych krostek :/ .

Gość gość
Może odwiedź dermatologa? Bo może to jakaś poważna sprawa na którą żele i kremy nie pomogą

Gość gość
zel do mycia twarzy Uzdrowisko Busko-Zdroj z lecznicza woda z tegoz uzdrowiska, to moje ostatnie odkrycie, w tesco za jakies 12 czy 13 zl. bardzo fajny, lagodzacy ale bardzo dobrze myjacy jest zel Lavera Basis Sensitive, koszt ok 25 zl w Naturze lub sklepach z ekokosmetykami. zawsze warto tez wyprobowac mydla typu aleppo badz wardi shan. a do pielegnacji polecam maselko shea do smarowania, jest dosc lekkie I nada sie pod podklad a nie ma chemii wiec nie pozdrazni dodatkowo. wizyta u dermatologa tez wskazana.

Umówiłam wizytę ale będzie dopiero 12 lutego. dosłownie wstydzę się wyjść na ulicę nigdy nie nakładałam na siebie tyle podkładu, korektora. Kupię rzeczy i wypróbuje, ogólnie wszystkie kosmetyki, które kupuję są hipoalergiczne. Dziękuję za rady :) Mam nadzieję że podziałają.

Gość gość
a jaki masz podklad? nie zmienialas w tym czasie kiedy zaczely sie problemy? moze tu tkwi problem.