Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic mu nie zrobilam

Dlaczego on jest taki zmienny?

Polecane posty

Gość nic mu nie zrobilam

np. siedze sama w sali komputerowej wchodzi wita sie ze mna grzecznie i milo, ) 5siada i nic sie nie odzywamy czyta ksiązke. Po chwili zrywa sie i zdenerwowany o co mu chodzi? Tak jest czesto nie smsuje wtedy, nie czy cos zeby dostawal jakiegos sma zlego nic. Przychodzi wita sie ladnie cos czyta, pisze itp. jest cisza i za jakis czas wychodzi wkurzony? Oboje razem studiujemy

Gość nic mu nie zrobiłam
Odpowiedzcie mi proszę. Dlaczego on jest taki zmienny raz miły raz zły?

Gość gość
Ja p*****le co za skladnia...Pozwolisz, ze zapytam co studiujecie??

Gość gość
Nie lubię chamstwa, dlatego zrezygnowałem z pracy w rzeźni. Kazali mi codziennie mięsem rzucać.

Gość nic mu nie zrobiłam
Pisalam to w pośpiechu i z telefonu, dlatego może tak nieskładnie to wygląda. Postaram się lepiej to opisać. Podoba mi się pewien chłopak z mojego roku. Gdy siedzę sama w jakimś pomieszczeniu i on wchodzi do tego pomieszczenia,to zawsze ładnie się ze mną wita, jest miły zajmuje swoje miejsce i sobie coś czyta lub notuje w zeszycie poczym nie wiadomo skąd zrywa się gwałtownie i ze złością wychodzi. I tutaj odrazu napisze, że nikt przez ten czas się z nim nie kontaktuje telefonicznie poprostu sam z siebie tak się zrywa bez powodu i wychodzi zdenerwowany. Nigdy się z nim nie klocilam żeby miał powody wychodzić zdenerwowany z pomieszczenia w którym oboje jesteśmy sami.