Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazyliscie ze kafe znowu zmienia wyglad strony

Polecane posty

Gość gość

I tak jak kiedys mozna od raxu kliknac zeby orzejsc do ostatniej strony. kafeterio, oostulujemy io wykasowanie domyslnego nicka "gosc" tylko zeby tak jak kiedys trzeba bylo za kazdy, razem wpisywac :)

Gość gość
racja!

Gość gość
stale nicki powinhy znowu byc na czarno a nie na niebiesko

Gość gość
dokładnie, przywrócić czarne nicki

Gość gość
I ikonka SPIS TEMATOW powinna byc tez widoczna jak sie jest na ogolnej a nie tylko jak se wejdzie na jakis topik. klawisz F5 juz mi odpadl :classic_cool:

Gość gość
to nie są szczegóły największy idiotyzm to "gość" przez to, często nie wiadomo, kto co napisał! głupie to jest robi się bałagan po co to wprowadzono, to nie wiem

Gość gość
tak samoi madry byl to pomysl jak osoba ktora go wymyslila I ta co kaxala wprowadzic w zycie

Gość gość
- wyrzucić "gościa" na rzecz nicku ( nawet qwerty i cvbnm były lepsze) - przywrócić widoczność działów - może nie mam ochoty wchodzić na antykoncepcję czy erotyczny i tracić czasu, przekonując się dopiero po wejściu, że tam trafiłam; tematy często są sformułowane ogólnie, trudno od razu się zorientować

Gość i wypiertolic awatary
:O na uj te avki to nie wiem. posty wygladaly przejrzyscie a teraz co orzy ktoryms jakies goovna wyskakauja.

Gość gość
avatary nie są złe, moim zdaniem ale ten "gość", to jest dramat i słusznie, ktoś napisał, że wszyscy, którzy to wprowadzili, to coś nie teges są

Gość gość
nie nie, nie bylo tego, wczoraj jeszcze na liscie tematow moglas wejsc tylko na pierwsza strone tematu. teraz mozesz kliknac zeby od razu Cie przenioslo na ostatnia. tak samo kiedys byla rozwijana lista z numerami stron, I to tez bylo dobre. stara kafeterio, wroc 😭

Gość gość
nawet z innej strony patrząc, to kafe dużo straciła przez tego gościa ludzie kiedyś wymyślali fajne nicki, zabawne, śmieszne, czasem nawet zastanawiające, głupie też :D ale to było naprawdę fajne i podszyw był bardziej satysfakcjonujący, bo podszywanie się pod gościa, traci smak skoro sami goście wokół głupie to jest

Gość gość
słusznie, ta blokada spamu, jest fatalna często jest tak, że nie można napisać dłuższego tekstu, bo zaraz spam albo wkleić linku, który coś tam ilustruje, bo znowu spam a i tak spam jest walony, co widać każdego dnia

Gość gość
"i podszyw był bardziej satysfakcjonujący, " to prawda :D kafe przez to duzo stracila, toc to forum podszywem stoi :classic_cool: :D

Gość gość
i jeszcze te blokujące się topiki, które mają po kilkanaście, lub więcej stron, ciągle to samo :O

Gość gość
przykład klasycznego podszywu: "jem kupę" jak to wygląda? że co? niby my wszyscy, goście jemy kupę? beznadziejne to jest :O

Gość gość
jem kupe :classic_cool:

Gość gość
spijam szczocha :classic_cool:

Gość gość
no właśnie ja na przykład spijam szczocha ale nie jem kupy :( i nikt już nie wie, bo gość i gość :O

Gość gość
ja już sie do nowej kafe przyzwyczaiłam i możliwość awataru mi się podoba, ale stare kafe dobrze wspominam bo potrafiłam tam siedzieć cały dzień :classic_cool: taki poprawiać nastroju nie to co teraz, podszywy były genialne, bywalcy też byli ciekawsi nie to co teraz same gimby zostały jak np. Studzia czy Cynic, tematy o niczym

Gość gość
nie naprawili, bo ciągle to jest może szybciej się odblokowują, ale wiem co mówię, bo nawet przed chwilą było to samo na innym topiku

Gość gość
to teraz trzeba wrzucić około 10 postów, bywa, że mniej nie zawsze tak jest, ale często pamiętam tamten okres, to była zupełna masakra ale nie jest tak, jak powinno być

Gość gość
Jeszcze fakt, że nagle i bez zapowiedzi znikają uczęszczane, dobrze prosperujące tematy. Rano jeszcze są, działają a przychodzi południe i topiku już nie ma. Zostają wściekli, zdezorientowani użytkownicy, którzy poświęcili im mnóstwo czasu i zdążyli się zaprzyjaźnić z innymi piszącymi. A fekalne czy przemocowe tematy odpadów typu 23/ 24 lata kwitną.

Gość gość
nawet z innej strony patrząc, to kafe dużo straciła przez tego gościa ludzie kiedyś wymyślali fajne nicki, zabawne, śmieszne, czasem nawet zastanawiające, głupie też :D x O to, to!

Gość gość
i w górę