Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kryminaliści są przystojni?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego na zdjęciach publikowanych przez policjantów zazwyczaj są same przystojniaki? Dlaczego np taki Jeremy Meeks, któy jest najprzystojniejszym człowiekiem na świecie jest jednocześnie kryminalistą?

Gość gość
bo ładni ludzie idą na łatwiznę

Gość gość
też mnie to ciekawi, ale ten cały Jeremy Meeks to nie wiem z której strony jest przystojny :o

Gość gość
I jego mama uzbierała od tych kobiet 900 tys dolarów na kaucję.

Gość gość
Kobiety zawsze ciągneło do złych chłopców. Inny przykład- Adolf, 70 lat temu w Niemczech.

Gość gość
Jeśli ten Meeks jest przystojny, to ja w takim razie nie znam się na urodzie mężczyzn... jedna fotka im wyszła i widać że to nie przypadkowe zdjęcie, bo albo robione przez profesjonalistę, albo nieźle wyretuszowane też przez fachowca.

Gość gość
Jeszcze Meeks miał ofertę modellingu za 360 tys dolarów.

Gość gość
360 tys dolarów rocznie

Osobiście powiem i wyrażę swoje zdanie że brzydzą mnie i pogardzam dziewczynami które lecą na kryminalistów same takie nie będąc przynajmniej z mentalności.

Gość gość
Widocznie kryminaliści mają to "coś", o którym mówią kobiety. Charles Manson też ma 1,57cm, a też miał 3 żony. Teraz ma 80 lat, stary pryk, a ma 26 letnią dziewczynę. Kolejny przykład Ted Bundy. Zresztą wystarczy popatrzeć na telewizyjne obiekty westchnień kobiet- doktor House- wprawdzie nie psychopata, ale człowiek mający cechy psychopatyczne, uzależnony od vicodinu. Postacie grane przez Jamesa Deana też miały spektrum psychopatii, m.in uzależnienia od używek. Bohun z Ogniem i mieczem- ile zachwytów nad nim było, a też grał role zwykłego łobuza pijaka. Kobiety po prostu nie chcą się przyznać, że biologicznie ciągnie ich do ludzi psychopatycznych, gdyż w świecie innych zwierząt niż ludzie, psychopaci mają największe szanse na przetrwanie (mają to oczywiście kobiety zakodowane w nieświadomości, odrzucając kolejnych facetów "zbyt miłych"), ale, że myślą na przyszłość, to w wieku około 30 lat, gdy ich uroda zbliża się ku końcowi wybierają sobie bogatych i troskliwych facetów ( których w koleżeństwie nazywają pierdołami, albo ciepłymi kluchami), a później lajkują profil na fejsie"Gdzie ci prawdziwi mężczyźni" i wrzucają tam zdjęcia takich ludzi jak Sean Connery, który bił swoją żonę.

Gość gość
Koleś wyżej- ty to powinieneś psychologiem zostać.

Gość gość
Ale trzeba przyznać, że Meeks jest przystojny. Każda, która twierdzi inaczej kłamie, a teraz pewnie sobie dogadza do jego zdjęcia.

To są wyidealizowane zachcianki rozkapryszonych księżniczek. Ale jeśli już na takiego trafią to rzeczywiście powinien je pobić i rzucić. Nie mówię już tu o zabójstwach bo te także się zdarzają.

Gość gość
albo Anders Breivik, masa kobiet pisała do więzienia listy z wyznaniem miłości i chciały go nawracać ale jest homo:classic_cool: szczerze powiem że jest dla mnie interesujący nie wiem czemu, taki męski :classic_cool:

Mówią że Breivik jest największym indywidualnym mordercą - można się z tym kłócić. Ja uważam że największymi indywidualnymi mordercami byli piloci samolotów którzy zrzucili bomby atomowe na Hiroszimę i Nagasaki.

Gość gość
Długo by wymieniać wszystkich. Zresztą inny profil na fejsie ma nazwę "skur...ieli się kocha, za grzecznych wychodzi". Dla nastolatek jest też wersja inna wersja badboya- Justin Bieber.

Gość gość
"największymi indywidualnymi mordercami byli piloci samolotów którzy zrzucili bomby atomowe na Hiroszimę i Nagasaki." x Gdyby nie oni, to Japończycy dalej by wierzyli w wygraną i dalej by walczyli i by zginęło jeszcze więcej ludzi.

Gość gość
mnie kiedyś pociągali badboye i w sumie niektórzy też mnie pociągają, ale nie oglądam sie już na nich bo wiem że to nie materiał na stałego partnera, jedynie na kochanka

Gość gość
*teraz

"skur...ieli się kocha, za grzecznych wychodzi". x To są tak puste k***a laski które tak uważają, że taki s******l powinien pobić ją na fioletowo łącznie z wybitą jedynką, zgwałcić i rzucić do rowu - tak robią prawdziwi kryminaliści. Reszta która uważa się za tych "złych", a tak nie robi nie jest wcale zła tylko pozuje na złych. Kobiety uważają że poznały w swoim życiu złych facetów bo ci dali im z liścia w mordę albo nie chcą wyprać skarpetek czy nie płacą alimentów, ostatecznie siedzą w więzieniu za handel papierosami bez akcyzy czy narkotykami. Dla każdego termin "s******l" ma inne znaczenie. Najprawdziwsi s*******e z najprawdziwszych nie są zainteresowani kobietami w celach innych niż skorzystanie z prostytutki. Oczywiście są wyjątki od tego ale to jak powtarzam, znam takie wyjątki i wtedy kobieta jest mentalnie na poziomie swojego chłopaka z polskiego podwórka np Jerzy Brodowski jego żona również siedzi, również parała się przestępstwami czy słynni Bonnie i Clyde.

Gość gość
Z Polskich przykładów bedboyów możnaby jeszcze wymienić Lindę- człowiek przeciętny z wyglądu, a kobiety go kochają.

Linda to nie jest gangster - to człowiek orkiestra i bardzo dobry aktor. Posłuchaj wywiadów z nim, on ma czasami skrajne poglądy akceptujące prawo silniejszego jednak daleko mu do wcielania ich w życie.

Gość gość
Ale właśnie kobiety pokochały go po rolach gangsterów.

Gość gość
"Oczywiście są wyjątki od tego ale to jak powtarzam, znam takie wyjątki i wtedy kobieta jest mentalnie na poziomie swojego chłopaka z polskiego podwórka np Jerzy Brodowski jego żona również siedzi, również parała się przestępstwami czy słynni Bonnie i Clyde." x Bonnie nie była taka głupia i niekulturalna. z Wikipedii "Bonnie była w liceum wzorową uczennicą, wygrywając nawet krajowy konkurs w sztuce pisania. Jej zamiłowanie do pisania znalazło potem ujście w poematach, takich jak Suicide Sal i The Story of Bonnie and Clyde. Miała na swym koncie wstępne przemówienia dla lokalnych polityków. Opisywana była jako inteligentna i silna osobowość. Była młodą, atrakcyjną kobietą." A Clyde: Po raz pierwszy aresztowano go w wieku 16 lat, gdyż nie oddał na czas wynajętego samochodu. Drugi raz aresztowano go z bratem, Buckiem Barrowem, tym razem z powodu kradzieży indyków. Chociaż w latach 1927–1929 zajmował się dorywczo różnymi pracami, nadal włamywał się do sejfów, rabował sklepy i kradł samochody

Gość realman
oj linda ja dalbym mu d.py

Gość gość
I "Gdy doszło do ich pierwszego spotkania(Bonnie i Clyde'a), byli sobą oczarowani." Czyli możliwe, że zabijała innych z miłości do Clyde'a, żeby mu się przypodobać.