Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość piszący pytający

Tradyjnie to gadanie, lecz o ciążę to pytanie.

Polecane posty

Gość Gość piszący pytający

Zacznę od wierszyka małego, lecz treścią bardzo znanego. A teraz na poważnie. Dotychczas uprawiałam seks w prezerwatywie. 2 dni pod rząd uprawiałam stosunek niezabezpieczony z chłopakiem (nie było wytrysku). Jednak 3 dnia też poszliśmy na całość. Tym razem z jego penisa wyciekł prejakulat (chwilę potem, jak wyszedł ze mnie). Robiłam to w dni płodne, kilka dni przed moim okresem. Teraz mam miesiączkę, lecz jest bardziej bolesna niż zazwyczaj. Krwawienie jest jak zwykle. Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Nudzi ci się durna palo?

Gość odpisująca
Pytałam poważnie, serio i oczekuję poważnej odpowiedzi, a nie chamskiej prostackiej.

Gość gość
Na lepszą nie zasługujesz medo aspoleczna

Gość gość
Skoro wiesz, że setki takich tematów było to powinnaś wiedzieć jakie padną odpowiedzi.

Gość odpowiadająca
z tego forum już uciekam, na debili nie warto czekać więc pocałujcie mnie szczerze gdzieś, idę gdzie indziej słowa me nieść

Gość gość
Normalnie Mickiewicz z ciebie, weź na polski taki wiersz przygotuj to 6 zarobisz na nowe półrocze biedne dziecko

Gość J9ezajjd4442
Głupia dziewczyno! Dziś piszę te słowa, bo wówczas nierozumna twoja głowa. A za plecami Twoimi kłamstw pełno i obłudy Poszłaś złą drogą i ubrałaś złe buty Mylisz się i to bardzo, żyjesz w świecie złudzenia Tego, o czym myślisz wcale przy Tobie nie ma. Lecz mam szacunek i wiem, że głupoty skutkami Jest tendencja zbyt częsta do sypania odchodów kwiatkami. Poetycko bardziej mówiąc: Brak efektów Twej miłości Boś nie jesteś tą jedyną Co w wybranku sercu gości On jest z inną gdzieś myślami I ją woli dziś od Ciebie Zejdźże więc już też na ziemię Nie żyj w marzeń pełnym niebie On już wybrał Ty przegrałaś Żyjesz dalej złudzeniami Lecz wybaczam Ci-rozumiem Będę płacić z Tobą łzami Wokół kłamstwo i obłuda Z ludzkich ust fałszywe nuty I ta droga nie jest dobra I coś boli... To złe buty. Na zawsze dla dawnej siebie. 2016.

Gość gość
Bez wierszyka......nie jestes w ciazy!

Gość gość
przeciez jak masz miesiaczke nie jestes w ciazy Boże widzisz, słyszysz a nie grzmisz dlaczego ten naród jest taki tępy?