Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy się nie zakochałem

Polecane posty

Gość gość

mam 28 lat i nigdy w żadnej dziewczynie się nie zakochałem ,podobały mi się fizycznie i miałem wiele dziewczyn ale to byłem z nimi tylko z powodu ich wyglądu (by się poszpanować przed kolegami)i seksu z nimi . Mam żonę której też nawet nie kocham i nawet z wyglądu jakoś mnie szczególnie nie pociągała ,lecz jest zaradna ,mądra ,dobrze gotuje ,zajmuje się domem i dlatego się z nią ożeniłem bo mam z nią stabilne i dobre życie . zrobi dobry obiad ,w mieszkaniu czyściutko ,załatwi coś za mnie ,chodzi do sklepu i nawet piwo mi kupi . niestety zdradzam ją na boku z innymi dziewczynami do którym też nic nie czuję i tylko podobają mi się fizycznie i spotykam się z nimi tylko dla seksu .Smutne ,nie wiem jak to jest się zakochać

Gość gość
jesteś podłym człowiekiem tacy egoiści jak ty się nigdy nie dowiedzą co to miłość jest

Gość gość
Palant i kłamliwy pasożyt z Ciebie.

Szczęściarz, najgorzej jest tak facet się zakocha i kobieta zrozumie że wszystko jej wolno bo on jest zakochany. wtedy zdrady i pomiatanie facetem to codzienność

Gość gość
w sumie to może nawet i dobrze ale czasami marzy mi się zakochać się w kimś do szaleństwa ,no ale nie mam najgorzej . Mam żonę , robotna i w domu ugotuje ,posprząta ,niektóre sprawy w urzędach za mnie załatwia i czuje się z nią stabilnie a że nawet z wyglądu mnie nie pociąga to już inna sprawa ale jednak chcę z nią mieć dzieci i się zestarzeć ale póki jestem młody i podobają mi się atrakcyjne i często młodsze 18-20 i uprawiać z nimi seks to inna sprawa a że mam sporo kasy i nie brzydki jestem to jest to dośc łatwe ,mam obecnie 3 kochanki ,nie mówiąc już o imprezach w klubach gdzie podrywam i często uprawiam z obcymi laskami seks ale oczywiście w prezerwatywach .