Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusiaolusia

Ciaza po porodzie

Polecane posty

Gość Mamusiaolusia

Co tu duzo mowić, dostałam po połogu zaraz okres a teraz mi sie spóźnia, nie karmie piersią juz jakieś trzy tygodnie, kochaliśmy sie TYLKO z prezerwatywa, czy możliwe ze jestem w ciazy? Czy któraś z was tak miała?? Jutro zrobię test ale mam teraz takiego stresu ze wole zapytac

Gość gość
po porodzie jest większe prawdopodobieństwo ciąży niż normalnie

Gość gość
Mówią,że od jednego do drugiego droga nie daleka:)

Gość Mamusiaolusia
No ale kurde przez prezerwatywy? Maź jeszcze sprawdzał za każdym razem czy nie pękła, nie było razu żebyśmy sie nie zabezpieczyli!

Gość gość
no to idź do lekarza

Gość Mamusiaolusia
A jak szybko sie okres reguluje po porodzie?

Gość gość
To zalezy od organizmu, mi po porodzie to strasznie krew sie lala i jak mialam wizyte u swojego lekarza za miesiac od porodu to nie mogla mnie zbadac tylko brzuch ponaciskala i kazala przyjsc jak sie skonczy , a skonczylo sie 3 mies od urodzenia dziecka, a pozniej wogole okresu nie mialam, lekarz powiedziala ze tak moze byc , ze okres moze wrocic 9 mies po porodzie, ale dala mi luteine a jak to nie wywolalo okresu to zastrzyki, i dopiero to uregolowalo, tez sie troche wystraszylam bo maz dlugo czekal , a jak juz przestałam krwawic to zrobilismy to w prezerwatywie, a później nie mialam okresu, dla pewnosci zrobilam test a pozniej do lekarza, wiec nic sie nie martw moze byc podobna sytuacja, okres jeszcze sie nieuregulowal