Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skurcze przepowiadajace jakie odczucie?

Polecane posty

Gość gość

hey jakie macie odczucie tych skurczy ? ja jestem w 35 tc i boli mnie czesto brzuch na dole jak na @ albo jakby mnie w jelitach krecilo czy to sa te skurcze? wy jak je odczuwacie?

Gość gość
Ja to odczuwałam jako silne napinanie. Brzuch robił się twardy, bardziej "zwarty" i sterczący. Jakby coś się na nim zaciskało albo skóry "ściągnęła się."Czasami były bolesne- jak na miesiączkę włąśnie. Czasami były kompletnie bezbolesne.

Gość gość
a mi sie wlasnie tak nie napina tylko tak mnie bardziej kreci na dole w brzuchu jakby pecherz albo jak na @ albo jakby na rozwolnienie

Gość gość
Ja jestem w 38 i tez juz od kilku tyg zmagam sie ze skurczami a bola czasami ze hej ruszyc sie nie moge. Albo jak na miesiaczke albo to taki tepy bol skorczonego miesnia macicy. Im blizej porodu tym bardziej bolesne

Gość gość
a jak duzo spaceruje to tak boli jak na @ i do tego czuje bole w pochwie jakby mi mialo zaraz cos wyplynac ;/ to sa te skurcze?

Gość gość
Jestem w 34tc. Napinanie i twardnienie brzucha mam baaardzo czesto od ok 20tc,calymi dniami,bezbolesne. Teraz od kilku dni,raz dziennie,przewaznie wieczorem mam taki bol wlasnie jak na @,troche takie krecenie w jelitach... Mija po ok 30s i nie powatarza sie.Tez nie wiem czy to przepowiadajace :\