Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staruch29lat

Nie mogę w to uwierzyć co mnie dzisiaj spotkało

Polecane posty

Gość Staruch29lat

A wiec zacznę od tego że wczoraj wrzuciłem do pieca centralnego swojego kota (kilka sekund się rzucał i było po wszystkim) dzisiaj wybieram popiół i nie mogę w to uwierzyć co widzę, kości doszczętnie się nie spaliły, zrobiły się białe i takie kruche że w ręku jak się mocniej naciśnie to rozsypują się. Nawet nie wiedziałem o tym, cóż człowiek uczy się całe życie.

Gość gość
ty nie jestes calkiem normalny? stopka: ten kot wart byl milion na gieldzie w amsterdamie :P

Gość Staruch29lat
Zabicie dla mnie psa czy kota jest niczym, nie takie żeczy robiłem jako dziecko. Zawsze chciałem mieć taki nóż jak rambo i moje mażenia się spełniły. Niech jakaś k/u/r/w/a na ulicy na mnie krzywo się spojrzy to wypruje go!!!!

Gość gość
e, słabizna, 1/10

Gość gość
ja ukrecalem lby drobiowi roznica polegala wylacznie na tym ze fundowalem im smiers HUMANITARNA ty nie stopka: czy jesli kupie chomikowi karuzele to bede mial darmowy prad w akwarium?

Gość gość
zglaszam na policje. nie mozna dopuscic by psychopata chodzil na wolnosci. wczoraj kot,jutro czlowiek. radze ci szczerze: idz sie lecz nawet jezeli uwazasz to za zart!