Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozwalacie palic marihuane swoim facetom?

Polecane posty

Gość gość

bo moj chce palic i mowi ze nie powinnam mu tego zabraniac;/

Gość gość
chciec moze jakby chcial amfe lub koke tez jest do zdobycia :P stopka: fajnie jest byc narkomanem

Gość gość
a niech pali. Co mnie to obchodzi. Lepiej niech pali niz ma pic czy w zyle dawac.

Gość gość
ziolo spoko byleby nie tak dzien w dzien i byle nie amfa i alko. Niech sb pali, sam odstawi jak bedzie mu ryło beret, a jak bedzie ogarnial to czemu nie. Znam roznych. Pala latami i ogarnieci bardzo. Lub tacy co maja duze rozkminy i wola zrezygnowac. I niech uwaza na ulicy bo latwo pojsc za kratki itp

Gość gość
Ja bym takiego w doope kopnela, nie cierpię narkomanów

Gość gość
marihuana to nie narkotyk!

Gość gość
widziałam przypadki bardzo ciężkie ,zaczynało sie od trawki a potem dalej i teraz wszyscy sa uzależnieni,ćpuny. Mój facet jak go poznałam tez popalał od czasu do czasu ale ja tego nie toleruje bo boje sie takich używek(to tez jest narkotyk) i przestał palic, dla mnie, nie bylo to dla niego az tak ważne i nie byl w jeszcze uzależniony. teraz jesteśmy szczęśliwi w realnym świecie bez takich niepotrzebnych wrażeń

Gość gość
Rozni ludzie, roznie reaguja i roznie to na nich wplywa. Jednym w niczym nie przeszkadza ciagle palenie, inni pala z duzymi przerwami a jeszcze inni sie zamulą i nie mogą palic w ogole. Takze uogolniac nie mozna. Znam ludzi ktorzy pala bez przerwy od wielu lat i przy tym skonczyli studia,zalozyli rodziny,normalnie pracuja itd. Znam tez takich ktorym palenie nie pozwala sie rozwijac ale za to nie znam nikogo kto by zle skonczyl paląc

Gość gość
jestem tego samego zdania