Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrażony królewicz...doradzcie coś..

Polecane posty

Gość gość

jestem z moim 30 letnim chłopakiem rok czasu, ale gdy pokłócimy się choćby o drobnostkę, on przestaje się do mnie odzywać, po prostu. Kompletny brak kontaktu za każdym razem, dzwonie, pisze i nic czeka ze cztery dni podczas których to ja szukam kontaktu, a on nic. Piszę normalnie, zero odpowiedzi, wkurzam się zero odpowiedzi, wku*wiam się na maksa zero odpowiedzi. Później oczywiście mówi mi że to ja jestem wszystkiemu winna, bo przecież jak ja mogłam się z nim pokłócić. Mamy po 30 lat i jest dobrze tylko wtedy kiedy jest dobrze, ale gdy się odezwę że coś i nie pasuje od razu kłótnia, on odwraca się na pięcie idzie do domu i kontakt urwany. Czuję się wyczerpana, nie mam na niego sposobu, bo nie dam wejść sobie na głowę i zwyczajnie wkurza mnie to że dwoje dorosłych ludzi,a ten jest taki obrażalski. Jak ja mam normalnie funkcjonować kiedy z dnia na dzień mój partner nie pyta co u mnie jak minął dzień, bo zwyczajnie jest obrażony i milczy.

Gość gość
Zmień faceta bo ten ewidentnie ma coś z głową :O

Gość gość
Popieram, ma coś z głową albo z c*pką. Bo jaj nie ma raczej..

Gość gość
no to jest ostateczne rozwiązanie, bo zwyczajnie mi zależy. dochodzi do tego że po tym jak on się obraża zaczynam go wyzywać. a to już dolewa oliwy do ognia, bo to ja znowu go obrażam i jak on twierdzi to ja mam coś z głową. ale ileż można, dzwonie, nawet do niego do domu potrafię pójść i już nie poruszam tematu o który się pokłóciliśmy, to wtedy jeszcze trochę się dąsa-:O a później mu przechodzi. Może mu zwyczajnie nie zależy, dlatego się tak zachowuje jak myślicie?

Gość gwoli wyjasnienia
Charakteru nie zmienisz ale porozmawiac mozesz. Poczekaj na okazje kiedy wszystko bedzie u was jak najlepeij i wtedy powiedz mu, ze jezeli bedzie sie przy najmniejszej sprzeczce tak nadal zachowywal to nie widzisz z nim zadnej przyszlosci. Nie masz do czynienia z dzieckiem, ktore po kazdej uwadze zabiera zabawki i idzie do wlasnej piaskownicy. Jest problem czy nieporozumienie to trzeba to wyjasnic...i to od razu a nie strzelac przez kilka dni fochy i zachowywac sie jak male dziecko. Moze to jednak nie przypadek, ze w tym wieku nadal jest facet sam (to znaczy, nie ma zony, rodziny, itd.). Zobaczysz jak zareaguje na twoje slowa. Chyba ze sie znowu obrazi :-D. W takiej sytuacji zerwala bym kontakt i poczekala czy on bedzie laskawy sie odezwac. A moze po prostu jest ciebie za pewny bo i tak wie, ze zawsze do niego przyjdziesz. Postaw sie raz i sie nie odzywaj, trudno. Albo woz albo przewoz.

Gość gość
A może wypadałoby też przyjrzeć się trochę sobie. Albo oddaj mi go, ode mnie nie ucieknie.

Gość gość
Rozmawiamy, mówię mu że nie czuje się stabilnie w tym związku, staram się załagodzić sprawę, a wtedy on mówi : ale mnie tak zwyzywałaś że najgorszemu wrogowi tego nie życzę. Wtedy ja tłumaczę, że w napływie emocji kiedy to już kolejny dzień się do mnie nie odzywa, a mam też i inne sprawy na głowie, wybucham, przepraszam go za to. Ale on za brak kontaktu 4 dniowego nie przeprasza. I tak jak pisałaś mam wrażenie że wychowuje dziecko. Przecież każdy się kłóci, ludzie talerzami w siebie rzucają, ale nie strzelają focha na 4 dni. Nie wiem co robić, brak mi pomysłów po prostu.

Gość gość
gość dziś A może wypadałoby też przyjrzeć się trochę sobie. Albo oddaj mi go, ode mnie nie ucieknie. a co lubisz zbierać zużyte zabawki?

Gość gość
No łasisz się po prostu, bo masz wyrzuty sumienia po prostu. A może po prostu nie otwieraj otworu gębowego, odwróć się na pięcie i urwij kontakt na 4 dni. To takie skomplikowane?