Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy mleko

Polecane posty

Gość gość

witam,jestem mamą 11 miesięcznego szkraba i mamy ostatnio problem z mlekiem.od ponad pół roku jestesmy na mleku nan obecnie nan pro 2 i wszystko było dobrze a od ponad miesiąca mały robi dużo kupek 5-6 do tego ciemno zielone i dużo gazów mam wrażenie że czasem bolących bo zaczyna płakać.nie wiem co robić może za dużo jest czegoś w tym mleku co zaczęło mu przeszkadzać?może wystarczy zmienić na mleko innej firmy?miał ktoś podobnie?

Gość gość
tak do pediatry idziemy we wtorek także doradze się na pewno tylko chodzi mi o to czy może ktoś miał podobnie

Gość gość
Po jaką cholerę odstawiłas go od piersi i podajesz mu taki syf jak mleko modyfikowane, sama byś tego nie piła a trujesz dziecko dlatego teraz są takie problemy. Biedne dziecko. Masakra co za matka.

Gość gość
moje dziecko nie mogło być karmione piersią bo po porodzie dostał kwasicy i leżał 1,5 miesiąca w szpitalu myśleli że to od mleka i był tylko na kroplówkach przez 3 tygodnie i niestety moje mleko zanikło...wiec daruj sobie takich komentarzy nic nie wiedzac o mnie ani o moim dziecku!!!!!!!

Gość gość
jeżeli przez prawie pół roku było dobrze to wydaje mi się, że to raczej nie mleko tylko coś z produktów, które wprowadzasz. Moje dziecko było na nan od 3 miesiąca i jakoś żyje. Po 12 miesiącu zaczęła pić krowie (o zgrozo), a po półtora roku jej życia ma normalną zbilansowaną dietę i żadnych mlek modyfikowanych. Je jak odoba dorosła. Ja jestem matką i ja decyduje czym będę poić i karmić swoje dziecko.

Gość gość
dzieki za odpowiedzi we wtorek skonsultuje sie z pediatra i dietetyczka przy okazji