Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Kasia8929

Bardzo szybki orgazm... KOBIECY!

Polecane posty

Cz臋sto m贸wi si臋, 偶e facet zacz膮艂 seks i sko艅czy艂 po kilku ruchach... Ja chc臋 zapyta膰 czy kt贸ra艣 z Was mi艂a kiedy艣 tak膮 sytuacj臋, 偶e by艂a tak napalona albo tak bardzo si臋 czym艣 podnieci艂a, 偶e facet zacz膮艂 was posuwa膰 a wy po kilku ruchach dosz艂y艣cie? :) Je艣li tak to napiszcie jak to by艂o i co Was tak podnieci艂o :P A mo偶e jeste艣cie same i czasami jeste艣cie tak podniecone, 偶e jak jeste艣cie w ustrnnym miejscu to wystarczy Wam kilka ruch贸w palcami po muszce i dochodzicie....? :P Je艣li chodzi o masturbacje to ja mam tak bardzo cz臋sto! Jak zobacz臋 jaiego艣 faceta a mam chcic臋 to biegn臋 do 艂azienki, cyku-myku kilka sekund doslownie i dochodze :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
oczywi艣cie, ze to si臋 nam zdarza. nie trzeba by膰 nimfomank膮 by si臋 nagle podnieci膰 i szybko si臋 zaspokoi膰 i to samej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am tak膮 sytuacj臋 , tak bardzo mia艂am ochot臋 a on siedzia艂 i ogl膮da艂 film . Nawet nie zdejmowa艂 spodni , usiad艂am na Nim kilka moich ruch贸w i mia艂am orgazm a on nie straci艂 filmu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam tak zawsze :P dochodz臋 kilka razy przed seksem od samych pieszczot i w trakcie r贸wnie偶 wielokrotnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja jak siedzi na mojej twarzy i j膮 li偶臋 dochodzi kilka razy w szybkim czasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze my艣la艂em 偶e tylko facet mo偶e kr贸tko dystasowcem, mia艂em ju偶 kilka kobiet i zawsze musia艂em si臋 przy艂o偶y膰 by dosz艂a, a tu teraz taka niespodzianka, moja aktualna partnerka dochodzi w strasznie szybkim tempie, na szcz臋艣cie zaraz po tym jedziemy dalej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja kobieta dochod******ilka sekund jak odpale mikrofon i zaczn臋 ja masowa膰. Uwielbia to i mo偶e tak kilka razy pod rz膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja sobie przed chwil膮 dosz艂am i jest mi lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaka szkoda, 偶e nie by艂o mnie przy Tobie, doszliby艣my razem. A tak nie pozostaje m nic innego jak teraz wsta膰, odej艣膰 do biurka i p贸j艣膰 do 艂azienki i wzi膮膰 ber艂o do r臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Udaje, ze dochodzi 偶eby szybciej bylo z glowy. Co艣 robisz 藕le.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am kiedy艣 tak jak autorka. Facet bardzo mi si臋 podoba艂. To by艂o szkoleniu, wi臋c sytuacja sprzyja takim wyskokom :) Poszli艣my do niego. Dos艂ownie kilka ruch贸w i by艂am gotowa :P Fakt, 偶e mia艂am p贸艂 roczn膮 absencj臋, ale by艂贸 super :) :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z moim obecnym ch艂opakiem dochodz臋 bardzo szybko i sama nie wiem czemu tak si臋 dzieje, nie podnieca mnie bardziej ni偶 poprzedni partner, nie jest jaki艣 szczeg贸lnie do艣wiadczony w sprawach seksu i ma nawet mniejsze przyrodzenie ni偶 by艂y, ale tak potrafi pokierowa膰 gr膮 wst臋pn膮, 偶e dochodz臋 w maksymalnie 2 minuty :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mnie si臋 wydaje, ze to zale偶y od nastawienia po prostu:)

Udost臋pnij ten post