Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiutka

Czy religia

Polecane posty

Gość asiutka

w szkole jest waszym zdaniem potrzebna

Gość gość
asiutka poskaczesz na kropidle proboszcza?

Gość asiutka
Pytam poważnie. A tu jakieś żarty

Gość gość
potrzebna bo dzięki temu poznasz długość wacka proboszcza

Gość gość
Nie tylko nie jest a jest wręcz zbędna, to nachalna indoktrynacja

Gość Wierzący katolik
Potrzebna ale nie obowiązkowa. Kto nie chce nie musi posyłać na nią dzieci. Zwierzęta w ZOO nie mają religii i żyją

Gość gość
Nie jest potrzebna religia rozumiana jako religia katolicka, ale religia jako nauka o nurtach na całym swiecie, ich historii, a co za tym idzie poznanie innych kultur jak najbardziej.

Gość gość
(poskaczesz na kropidle proboszcza? (potrzebna bo dzięki temu poznasz długość wacka proboszcza) Kim jestes? dzieki za 5 minut smiechu,lubie co piszesz.calus

Gość gość
- Ja też ryczałam ze smiechu...

Gość gość
Zależy jaka religia. Mogliby w szkole wykładać np. dianetykę i scjentologię - to bym chodziła.

Gość gość
Po co te kpiny ,ludzie ?!Religia nie jest obowiazkowa wiec o co Wam chodzi,?! Szukacie sensacji ? Jak trwoga to do Boga ,po śmierci pog rzeb katolicki...co za hipokryzja.Nowomoda na niewiarę ,na ateizm... no tak trzeba byc kul a jakże haha ale oplatkiem dzielicie się w Wigilię prawda ?! Znam takich jak Wy ...

Gość gość
To nie nowomoda, tylko świadomość, czasy ciemnoty kościelnej odchodzą w zapomnienie i musicie sie z tym MOHERKI pogodzić.

Gość gość
Co Ty tam wiesz dzieciaku... Jeszcze nieraz powiesz ; Boże pomoż I nie zarzekaj sie ze tak nie bedzie bo nie mozesz tego wiedzieć ..Tylko Bog to wie ...

Gość gość
Jasne, bo ten twój bóg, to jedyna słuszna wiara, prawda. Typowy betonowy katol. Nawet nie przyjdzie mu do tego pustego łba, że można w te bzdety nie wierzyć.

Gość gość
Owszem przyjdzie ,spoko,Tylko znam takich jak Ty. Wyżyj się dzieciaku na mnie.Jak Ci troche lepiej to ciesze się.Pozdro.

Gość gość
23.57 popieram i podpisuję się pod twoim postem

Gość gość
00,6 Dzięki.

Gość gość
23.57 szkoda twoich nerwów ta chołota i tak tego nie kuma. Pozdro

Gość gość
Radziłem i radzę sobie w życiu sam, bez pomocy waszego boga i jakoś nigdy nie był mi do czegoś potrzebny. Słabi ludzie tacy jak wy potrzebują jego obecności i wzywacie go w chwilach które was przerastają i dlatego nie neguje wiary jako takiej. Jest potrzebna i z tym się zgodzę, potrzebna ludziom takim jak wy, czyli słabym psychicznie.

Gość gość
Uważaj żeby ciebie coś w życiu nie przerysło i nie musiał wezwać tego jak go nazwałeś naszego Boga i żeby ci się nie przydał ale za mały jesteś żebyś to zrozumiał jak podrośniesz coś w życiu przeżyjesz to się zgłoś i pogadamy

Gość gość
Typowo katolickie podejście "Ja wiem najlepiej i już". Z góry założone zostało ile mam lat i że to ja się mylę i to że w przyszłości będę potrzbował wsparcia duchowego i napewno właśnie wtedy będę potrzebował boga. Żałosne...żałosne. Mam wrażenie, że koresponduje z jakąś przekupą na targu, co to wszystkie rozumki pozjadała.

Gość gość
Nie jestem słaba psychicznie.Wiara to spotkanie Boga w swoim życiu.Jak ktos tego nie chce zrozumiec to niezrozumie... Znam takich prawdziwych ateistów z krwi i kości i zapewniam Ciebie ze zaden z nich nie pluje taką żółcią ja Ty w stosunku do katolików.Dla nich po prostu nie ma tematu.

Gość gość
Masz bardzo płytkie rozumowanie. W gimnazjum jest znacznie wyższy poziom. Bez odbioru

Gość gość
Wypowiedź 00.38 oczywiście do 00.32

Gość gość
Ja pluje?...ja odpowiadam na waszą żółć i waszym językiem, używam wam podobnej argumentacji. Przecież napisałem, że wiara w boga jest potrzebna i tego nie neguje. To wy na siłę próbujecie mi wmówić, że potrzebuje pomocy waszego boga, bo wy wiecie najlepiej. Jakakolwiek dyskusja z wami to jest co najmniej tak jakbym chciał kogoś zamordować. Do tego zdążyłem się przyzwyczić