Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zwierzacie sie rodzicom ze swoich problemow

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie czy w naszych czas jest ktos kto moze sie wziwerzyc swoim rodzicom z jakiegos problem np ze sie zakochal, albo zwiazek sie rozpadl albo z czegokolwiek

Gość gość
oczywiście ze tak, może nie totalnie ze wszystkiego, tak jak nie wszystko się mowi koleżance czy przyjaciółce, czy z rzeczy które mogą sprawić ze rodzice będą się niepotrzebnie martwic.

Gość gość
ja niestety tego nigdy nie robilam, moja matke denerwowal fakt jak mialam jakis problem, odrazu zaczynala krzyczec ze jestem chora psychicznie, ale to juz inna historia, moja matka tez nigdy sie nie zwierzala swojej matce czyli mojej babci , nie mogla jej powiedziec hcociazby ze jest chora, brzuch ja boli itp bo babcia kazala jej sie zamknac, a pochodzimy z tzw dobrych rodzin

Gość gość
a moja mama zawsze sluchala, madrze sluchala i slucha. wiedziała kiedy mowie cos po to aby otrzymać pomoc czy rade, a kiedy tylko po to aby się wygadać, nie raz sama pyta bo wie, widzi ze cos mnie meczy. oczywiście o rzeczach bardzo intymnych nie zwierzam się mamie od tego mam siostrę:) aha jestem osoba 30-paro letnia. ciesze się ze mam taka mama, z tata rozmawiam o samochodach, moich dzieciach i rybach:)

Gość gość
Nigdy przenigdy nie ma mowy moja matka jest nieobiektywna jej nie warto.