Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO ZROBIC Z TA ZNAJOMOSCIA

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, poznalam faceta starszego o 15 lat- on ma 41. Jest w trakcie rozwodu z zona, nie maja dzieci. Spotykam sie z nim od pewnego czasu- ale tak jak przyjaciele, kawa itp. Raz tylko uprawialismy sex nas poniosło. A poza tym jak przyjaciele- zwierzamy sie sobie, on ubolewa, ze nie ma dzieci, a chcialby byc ojcem- o to rozpadlo sie jego malzenstwo. Ja zwierzam sie z moich problemów. Super z niego przyjaciel. Zaczal cos mowic, że po rozwodzie jak juz sie to zakonczy to chcialby byc ze mna na powaznie. Ja mam metlik w glowie, bo strasznie mi sie podoba, ale z drugiej strony nie wiem czy to ma sens, jesli jest taka roznica wieku?

Gość gość
Z jednego związku do drugiego? A czas na bycie samemu, na przemyślenie, przewartościowanie? Jest niedojrzały emocjonalnie, boi się być sam.. Ty się napatoczyłaś po prostu. Jesteś pod ręką. Tak to widzę.

Gość gość
szczerze czy uprzejmie? stopka: adopcja kto za a kto przeciw?

Wszystko zależy od tego jakim on jest człowiekiem. Nie różnica wieku jest według mnie tutaj problemem ale to czemu oni się rzeczywiście rozwodzą? Jestem z natury sceptyczną osobą i wierzę że każdy kij ma dwa końce. To że nie ma dzieci działa akurat dla Ciebie na plus bo wychowywanie cudzych dzieci to ciężkie zadanie. Spróbuj wyobrazić sobie że on już się rozwiódł i zaczynacie się spotykać jako para. Wyobraź sobie Was w różnych sytuacjach i zastanów się jak się bedziesz w nich czuć. Idziecie na prywatkę u jego znajomych którzy są w jego wieku. Czy nie będziesz się z tym źle czuć? Idziecie na prywatkę u Twoich znajomych. Co wtedy? Przedstawiasz go rodzicom. Jak oni zareagują? Możesz oczywiście w to brnąć na przekór całemu światu ale podświadomie każda negatywna sytuacja będzie miała wpływ na wasz związek. Czy wyszumiałaś się już w życiu? Bo on już na pewno i nie będzie Ci towarzyszył w całonocnych eskapadach. Czy macie jakieś wspólne hobby, zainteresowania? Niby te sytuacje i to wyszumienie się to takie błahe rzeczy, niemniej jednak mogą stanowić poważny problem w waszym związku.

Gość gość
dacie rade, próbuj